Messu, Diakonian virka 150 vuotta

su 4.9. klo 10.00 – 12.00
diakonian juhlavuoden logo yhteen liitetyt kädet vihreä väri

Diakonian viran juhlamessu. 13. sunnuntai helluntaista. Liturgi Teemu Salminen ja saarna Päivi Isomäki. Avustajina Sirkka-Liisa Voutilainen, Terhi-Maria Ekman, Ulla-Mari Hutko, Pihla Mulkahainen ja Inka Valtamo. Pyhäkoulu. Messussa on viittomakielen tulkkaus. Kirkkokahvit ja -kyyti.

Jumalanpalvelukseen on maksuton linja-autokuljetus kaupungista Valkeakosken Liikenteen autoilla.

Reitti:

Lähtö klo 8.50 Mäntylän pysäkiltä ja ajaa reittiä Kaakonojantie-Salomaantie-Eerolantie-Painontie-Roukontie- Lempääläntie-Kirjaskatu- Ulvajankatu-Apiankatu- Sointulan kierros-Hakakatu-Kalmistonkatu-Sääksmäentie-Sassi-Vallon alue-Sääksmäen kirkko 9.40.

Paluu noin klo 12 samaa reittiä.

Messun voi kuunnella verkkoradion kautta. Diakonian viran ja ammatin 150-vuotisjuhla huipentuu syyskuun ensimmäisellä viikolla. Syyskuun 1. päivänä 1872Matilda Hoffman vihittiin diakonissaksi Viipurissa Pietari-Paavalin kirkossa. Sisar Matilda työskenteli Viipurin diakonissalaitoksen palveluksessa koko työuransa. Matilda Hoffman vihittiin palvelemaan diakonian virassa ja samaan työhön kutsuttuina vihitään edelleen diakonit ja diakonissat. Tervetuloa juhlimaan 150-vuotiasta diakonian virkaa kanssamme!