Sanotaan tahdon! - Hääyö 22.10.22

la 22.10. klo 19.30 – 23.30

Sääksmäen kirkko

Tehdään helpoksi se, joka sydämessä ja ajatuksissa on jo totta. Puoliso on jo valmiiksi katsottuna, on aika valita sormukset ja varata vihkihetki Hääyö-tapahtumassa lauantaina 22.10.22. Vihkimiset puolen tunnin välein kello 19.30 alkaen. Mukaan tarvitsette henkilötodistukset, avioliiton esteiden tutkintatodistuksen sekä kaksi todistajaa. Vihkimisessä tarvittavat kaksi todistajaa löytyvät tarvittaessa seurakunnan puolesta, jos parilla ei ole heitä mukanaan. Kirkkoon voitte pyytää pienen joukon häävieraita ja maljoja voi jälkikäteen kilistellä Voipaalan kartanossa, jossa hääjuhlan kakkukahveineen tarjoilee Maaseutu Maistuu. Hääjuhlaan voi kutsua hääparin lisäksi 25 henkeä. Juhla on hääparille ilmainen. Tapahtumassa voi varata ajan aiemmin solmitun avioliiton siunaamiselle. Vihkiminen voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi, saksaksi tai englanniksi. Ilmoittautumislinkki Hääyöhön seurakunnan nettisivuilla avautuu 1.9. kello 18.00. Ilmoittautua voi aina sunnuntaihin 9.10. kello 18.00 saakka. Voit ilmoittautua mukaan mistä päin Suomea tahansa. Lisätietoja hääpareille: Seurakuntapastori Pirkko Pyyhtiä, 040 744 1692 ja toimistosihteeri Sari Pehkonen, 040 804 8851 Tiedustelut Hääyöstä tiedottaja Marjaana Paso, 040 744 1657.

Linkki ilmoittautumiseen.

https://www.mvs.fi/srk/saaksmaki/url/dL4zzcbCk5

Avioliiton esteiden tutkinta

Lakisääteinen avioliiton esteiden tutkinta on tehtävä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Esteiden tutkinnan voi hoitaa osoitteessa esteidentutkinta.fi  Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä, asioimalla kotiseurakunnassa, seurakunnan aluekeskusrekisterissä tai maistraatissa. Lisätiedot ja kirkollisen vihkimisen edellytykset löytyvät seurakuntien verkkosivuilta. 

Todistus esteidentutkinnasta lähetetään kotiosoitteeseen postitse tai sähköpostitse, ja se on voimassa neljä kuukautta. Hääyötä varten esteiden tutkinnan voi siis laittaa vireille heti. Parin pitää tuoda todistus esteiden tutkinnasta mukanaan Hääyöhön. 

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski