Kohti joulua- konsertti, Lauluyhtye Valkea

Lauluyhtye Valkea

Kappelikirkko

Valkea on kahdeksanhenkinen lauluyhtye Kangasalta.Yhtyeen tyyli on kevyt, hengellinen a cappella -musiikki. Nimensä mukaisesti Valkea haluaa musiikillaan välittää lämpöä, valoa ja väriä — sekä ajatuksen taivaasta. Kohti joulua -konsertissa kuullaan tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin joululauluja Valkean ohjelmistosta.

Ohjelma 10 €, maksu käteinen / Mobilepay

tuotto Sääksmäen seurakunnan musiikkityön tukemiseen

• Nuorille Nuorille
  • Musiikki Musiikki

lauluyhtye Valkean nettisivut Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.