Levollisesti jouluun

to 15.12. klo 18.00 – 19.30
Mainoskuva, jossa jouluisen kranssin keskellä tapahtumasta tiedottava teksti

Kappelikirkko

Levollisesti jouluun on neljä kohtaamista Kappelikirkolla kohden joulun mysteeriä. Neljä näkökulmaa adventin matkalla valmistavat mielen, kehon ja sydämen ottamaan vastaan joulun lahjat: ilon, rauhan ja syvenevän rakkauden. Ohjaajina Helga, Jetta, Johanna ja Teemu.

Kappelikirkon torstai-illoissa adventin aikaa kuljetellaan keho-mystinen mieli-luonto -teemoilla. Luvassa on henkinen ja hengellinen, kehollinen ja itsensä kuulemisen, luontoyhteydenkin sävyttämä neljän kohtaamisen sarja kohden joulua.

Kolmas kohtaaminen vie äänimaljojen kiehtovaan maailmaan. Johanna-pappi johdattaa ensin rentoutumaan ja sen jälkeen kuuntelemaan sisäisen kaipauksen ja kaikkeuden vastauksen resonoivaa vuoropuhelua. Koe äänen värähtelyn ja sanan koskettavuuden lempeä levollisuus.

Tule iltaan mukaan avoimin mielin kokemaan, osallistumaan, vaikuttumaan ja vaikuttamaan. Varaa rennot, lämpimät vaatteet, koska voi olla, että päädyt makoilemaan Kappelikirkon penkillä tai kuuntelemaan kehollista olemistasi jumppamatolla.

Jotain jännää on siis luvassa. Mitä, se selviää, kun lähdet mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
376300 Valkeakoski

Määräaikainen seurakuntapastori 31.5.2023 saakka. Sain pappisvihkimyksen Sääksmäen seurakunnan papinvirkaan 19.11.2022. Vastuualueenani papin perustehtävien lisäksi ovat milleniaalit sekä henkisen kasvun parissa tehtävä kehitystyö.

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Kehittäminen innostaa ja siksi olen monessa mukana. Perustehtävä on olla diakonian pappi. Hiljaisuus, henkisyys ja sisäinen kasvu ovat minulle tärkeitä. Olen hengellinen ohjaaja, ignatiaaninen retriittiohjaaja ja valmentaja. Ratkaisukeskeinen lyhytterapiavalmentautuminen näkyy myös tavassani toimia sielunhoitajana. Erätauko -dialogien ohjaaja ja kouluttaja sekä restoratiivinen sovittelija - sitäkin olen. Yhdenvertaisuus on tärkeää ja siksi olen sateenkaariyhteyshenkilö. OMA TILA -toiminta sekä Virtaa arkeen -illat innostavat ja niitä on ilo kehittää yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi

Nuorisotyönohjaaja
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski