Elämänjanoa - uutta kohti

su 15.1. klo 13.00 – 16.30
Kuvassa OMA TILA yhteisön logolla varustettu hiekkapihakuva jossa pinossa kiviä

Kappelikirkko

Uusi vuosi, uusi alku - vaan mitä kohden? Iltapäivän työskentelyssä omien unelmien, haaveiden, toiveiden ja tahdon äärellä. Kahvittelua ja keskustelua yhteisen olemisen lomassa.

OMA TILA -yhteisön tapaaminen. Kehollisten ja luontoharjoitteiden avulla kuulet syvemmin sisimpäsi kaipauksen uuden vuoden alussa. Aarrekartta- ja tulevaisuustyöskentelyt antavat hahmon huomiselle ja sanoitetut toiveet alkavat ottamaan toteutumisen muotoa.

Ohjaajina pastorit Johanna ja Teemu

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Kehittäminen innostaa ja siksi olen monessa mukana. Perustehtävä on olla diakonian pappi. Hiljaisuus, henkisyys ja sisäinen kasvu ovat minulle tärkeitä. Olen hengellinen ohjaaja, ignatiaaninen retriittiohjaaja ja valmentaja. Ratkaisukeskeinen lyhytterapiavalmentautuminen näkyy myös tavassani toimia sielunhoitajana. Erätauko -dialogien ohjaaja ja kouluttaja sekä restoratiivinen sovittelija - sitäkin olen. Yhdenvertaisuus on tärkeää ja siksi olen sateenkaariyhteyshenkilö. OMA TILA -toiminta sekä Virtaa arkeen -illat innostavat ja niitä on ilo kehittää yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi

Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
376300 Valkeakoski

Määräaikainen seurakuntapastori 31.5.2023 saakka. Sain pappisvihkimyksen Sääksmäen seurakunnan papinvirkaan 19.11.2022. Vastuualueenani papin perustehtävien lisäksi ovat milleniaalit sekä henkisen kasvun parissa tehtävä kehitystyö.