Surun askelissa 1

ke 8.3. klo 18.00 – 20.00
Kuvassa on violetteista callan kukista sidottu surukimppu

Kohtaamispaikka

Surun askelissa 1 on sururyhmä, johon kutsutaan läheisensä tammi-kesäkuussa 2022 menettäneet. Mukaan voi tulla myös jo aiemmin surun polulle askeltamaan lähteneet.

Sururyhmä on 10 surun kohdanneen ohjattu vertaisryhmä. Ryhmä tapaa viisi kertaa helmi-maaliskuun aikana. Yhteistä surutyöskentelyä ohjaavat diakonatyöntekijä Terhi-Maria Ekman ja pastori Teemu Salminen.

Ryhmään on ennakkoilmoittautuminen ja ryhmään otetaan ilmoittatutumisjärjestyksessä.

Tiedustelut sekä ilmoittautumiset 3.2. ja 5.2. Teemulle klo 12 - 14 p. 0400 515 648.

​​​​​​​Ryhmä on suljettu ryhmä ja mikäli olisit halunnut mukaan sururyhmään, niin tapaamisten alettua tiedustele seuraavia ryhmiä Teemulta tai Pirkko Pyyhtiältä.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski
Seurakuntapastori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Kehittäminen innostaa ja siksi olen monessa mukana. Perustehtävä on olla diakonian pappi. Hiljaisuus, henkisyys ja sisäinen kasvu ovat minulle tärkeitä. Olen hengellinen ohjaaja, ignatiaaninen retriittiohjaaja ja valmentaja. Ratkaisukeskeinen lyhytterapiavalmentautuminen näkyy myös tavassani toimia sielunhoitajana. Erätauko -dialogien ohjaaja ja kouluttaja sekä restoratiivinen sovittelija - sitäkin olen. Yhdenvertaisuus on tärkeää ja siksi olen sateenkaariyhteyshenkilö. OMA TILA -toiminta sekä Virtaa arkeen -illat innostavat ja niitä on ilo kehittää yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Parhaiten tavoitat laittamalla sähköpostia teemu.salminen @ evl.fi