Kynttiläkonsertti, Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan jousiorkesteri joht. Tommi Suutarinen

pe 24.3. klo 18.00 – 19.15
Varusmiessoittokunnan viulisti soittamassa

Sääksmäen kirkko

Tervetuloa varusmiessoittokunnan kamarimusiikkikonserttiin! Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan jousiorkesteria johtaa yliluutnantti, kapellimestari Tommi Suutarinen.

Kamarimusiikki raikaa, kun Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan jousisto ja puhaltajat esittävät perinteiset Kynttiläkonsertit. Tarjolla on niin klassisia teoksia kuin viihteellisempääkin musiikkia.

Taitavat nuoret muusikot ja tunnelmallinen kamarimusiikki takaavat kuuntelijoille viihtyisän konsertin joko yksin tai ystävien seurassa. 

Puhe kirkkoherra Timo Waris. Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen käsiohjelma 10 € lasten ja nuorten toiminnan sekä maanpuolustustyön tukemiseen.

Tervetuloa siis viettämään iltaa kauniin musiikin parissa! 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Kanttori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK Konserttiasioista vastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.