Tunnelmallista joulua- konsertti

ti 5.12. klo 18.00 – 19.00
kiilto ensemble

Metsäkansan kirkko

Kiilto Ensemblen konsertti, joht. Maija Halme.

Kiilto Ensemble esittää joululauluja, mukana myös muutama yhteislaulu. Konserttiin on vapaa pääsy.

Käsiohjelman hinta 10 €, ohjelmien tuotto lahjoitetaan vähävaraisten lapsiperheiden jouluavustuksiin Sääksmäen seurakunnan diakoniatyön kautta.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK Konserttiasioista vastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.