Antti Railio- Vahvoja sydämiä kirkkokonserttikiertue

pe 8.12. klo 19.00 – 20.30
Antti Railio

Antti Railio odotetulle joulukiertueelle Sääksmäen kirkkoon!

Upeaääninen ja sydämellinen Antti Railio lähtee jälleen jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelle. Koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Railion tämänvuotinen kirkkokiertue tulee olemaan toistaiseksi viimeinen ja se toteutetaan mittavampana kuin koskaan. "Vahvoja Sydämiä" -nimeä kantava kiertue käsittää 24 konserttia eri paikkakunnilla ympäri maan. Kiertue alkaa Vaasasta perjantaina 10. marraskuuta ja päättyy 15. joulukuuta Savonlinnaan.

"Kaikille meille tulee elämässä hetkiä, kun tarvitsee vahvaa sydäntä, ja mikäli omat voimat on vähissä, tarvitsemme ympärille vahvoja sydämiä. Konserttien on tarkoitus antaa hengähdystauko arjen keskelle ja tuoda lohtua ja voimaa sitä tarvitseville", toteaa Antti kiertueen teemasta.

Antti Railio - Vahvoja Sydämiä konsertin liput www.lippu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Musiikki Musiikki

Master Events | Master Corporation Oy

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK Konserttiasioista vastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.