Franz Schubert: Winterreise Markku Antola, baritoni ja Ari Lehtonen, piano

Antola ja Lehtonen

Kappelikirkko

Tilaisuus on yhteisvastuukonsertti.

Vapaaehtoinen ohjelmamaksu Yhteisvastuukeräyksen tukemiseen (käteinen tai MobilePay 77520).

Olet sydämellisesti tervetullut!

Yhteisvastuu auttaa haavoittuvimmassa asemassa olevia nuoria. Vuonna 2024 kerätyt varat käytetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja heidän mahdollisuuksiensa tukemiseen HelsinkiMission, Suomen ev.lut. seurakuntien ja Kirkon Ulkomaanavun avulla.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Yhteisvastuu Sääksmäen seurakunnassa Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hakalantie 1

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK Konserttiasioista vastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.