Palmusunnuntain kirkkokonsertti

J. S. Bachin musiikkia Kamariorkesteri Capriccio kapellimestarina Katri Nikkanen Tanssi- ja musiikkiopiston oppilaita Tervetuloa

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 €, tuntia ennen ovelta

Palmusunnuntain konsertissa kuullaan Johann Sebastian Bachin musiikkia. Kamariorkesteri Capriccion kapellimestari Katri Nikkanen on valmistanut pidemmällä olevien oppilaiden ja opettajien kanssa kokonaisuuden mestarisäveltäjän hienoista teoksista ja pienempi kokoonpano, Akaan fiilarit, esittää Bachin Koraalin.  Soolonumeroina kuullaan Capriccion säestyksellä huilusolistin tulkitsema Badinerie sekä otteita soolosellosarjoista, Ranskalaisesta sarjasta ja I osa kaksoisviulukonsertosta cembalon säestyksellä.

• Musiikki Musiikki

Hakalantie 1

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK Konserttiasioista vastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.