Gospel-lattarit - Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle

Tiistai-iltaisin klo 18-19

12.3., 19.3., 26.3., 23.4., 30.4. ja 14.5. seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27.

Ensimmäinen kerta ilmainen, seuraavat tunnit 5 €. Voit osallistua kaikille tai vain yhdelle tunnille!

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Gospel-lattarit NNKY

Järjestäjinä Tampereen NNKY ja Sääksmäen seurakunnan aikuistyö