Jouluiset tapahtumat, joulupuurot, adventtimyyjäiset

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Adventtimyyjäiset ja joulutapahtuma seurakuntatalolla

Lauantaina 30.11. klo 10-14

Myyjäisissä myytävänä monenlaisia käsityöitä, lahjatavaroita, askartelutuotteita, joulukortteja, joululaatikoita (mm. lanttu-, -bataatti, ja porkkanalaatikot) leivonnaisia mm. karjalanpiirakoita, saaristolaisleipää ja monenlaisia kuivakakkuja lähetystyön ja Naisten Pankin hyväksi.

Joulupuurobaarissa joulupuuro ja rusinasoppa 4€

Joulukorttipajassa askarrellaan joulukortteja ja koristellaan pipareita. Materiaalimaksu 2€/ henkilö

Kauneimpien Joululaulujen etkot klo 11 ja klo 13.00.

Samalla voit äänestää kauneinta joululaulua.

Äänestämällä osallistut arvontaan!

Myyjäisiin voit tuoda lahjoitustavaraa diakonian jouluavustuksia varten. Lahjoitustavaraksi käy uudet lelut, uudet vaatteet ja säilyvä ruokatavara.

Alussa oli Sana - Raamattua mietiskellen joulua kohti

Torstaina 12.12 ja 19.12. kello 18.00

seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27

Raamatun teksteihin johdattelee Aija Kaartinen. Tervetuloa mukaan.

Kirkontuvan joulupuuro ja rusinasoppaa

Tiistaina 10.12. klo 14 Kirkontuvalla, Kelhinpolku 20,  Sääksmäen lähetyspiiri tarjoaa joulupuuroa ja rusinasoppaa.

Lauletaan myös kauneimpia joululauluja.  Tervetuloa tutustumaan lähetystyön toimintaan!

Toivon talon jouluateria

Ti 17.12. klo 11.30-13.30 Toivon talon jouluateria seurakuntatalolla. Vaatii ennakkoilmoittautumisen, mutta on maksuton.

Eläkeikäisten joulujuhla

To 19.12. klo 11 Eläkeikäisten joulujuhla seurakuntatalolla. Joululaulumessu ja puurojuhla. Maksuton, ei kyytiä, eikä ilmoittautumista.