Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa toimii vauvakahvila, taaperokahvila sekä useita perhekahviloita lapsiperheille. Useita päiväkerhoja sekä liikunnalliset temppukerhot lapsille,  toimintakerhoja alakouluikäisille,  ja iltapäivätoimintapisteitä pienille kouluikäisille eri puolilla Valkeakosken kaupunkia.

Lisäksi järjestämme useita toimintaleirejä tytöille ja pojille, perheleirejä sekä kummi-isovanhempi leiri perinteisesti tammikuussa. Leirit järjestetään pääsääntöisesti Pappilanniemen kurssikeskuksessa.

Pyhäkoulut ja Valomerkki-messut ovat myös säännöllistä toimintaamme.

Varhaiskasvatuksen ja perhetyön pääpaino on koko perheen kohtaamisessa ja vanhemmuuden tukemisessa ja kristillisessä kasvatuksessa.

Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta". (Mark. 10:14).

Yhteystiedot:

Kasvatuksen ja diakonian toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi

Lasten ja nuorten leirien maksuvapautukset

Hankalassa taloudellisessa tilanteessa on mahdollista hakea maksuvapautusta seurakunnan järjestämistä lasten ja nuorten leireistä sekä rippikouluista. Maksuvapautusanomus täytetään ja toimitetaan seurakuntaan. Asian käsittelyn aikana diakoniatyöntekijä ottaa yhteyttä perheeseen.

Lisätiedot ja hakemukset kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko, 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Inka Valtamo, 040 744 1638, inka.valtamo@evl.fi