Toimintaa lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa toimii useita perhe-ja päiväkerhoja lapsille ja lapsiperheille, toimintakerhoja alakouluikäisille, vauvakahvila ja iltapäivätoimintapisteitä pienille kouluikäisille eri puolilla Valkeakosken kaupunkia.

Lisäksi järjestämme useita toimintaleirejä tytöille ja pojille Pappilanniemen kurssikeskuksessa.

Pyhäkoulut ja perhemessut ovat myös säännöllistä toimintaamme.

Varhaiskasvatuksen ja perhetyön pääpaino on koko perheen kohtaamisessa ja vanhemmuuden tukemisessa ja kristillisessä kasvatuksessa.

Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta". (Mark. 10:14).

Yhteystiedot:

Kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi

Lasten ja nuorten leirien maksuvapautukset

Hankalassa taloudellisessa tilanteessa on mahdollista hakea maksuvapautusta seurakunnan järjestämistä lasten ja nuorten leireistä sekä rippikouluista. Maksuvapautusanomus täytetään ja toimitetaan seurakuntaan. Asian käsittelyn aikana diakoniatyöntekijä ottaa yhteyttä perheeseen.

Lisätiedot ja hakemukset kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko, 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa, 040 744 1638, jouni.kivimaa@evl.fi