Kaikki mukaan perhekerhoon!

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset hoitajineen tai vanhempineen. Yhteisen kaksituntisen aikana aikuiset saavat tilaisuuden keskustella kahvikupposen ääressä mielen päällä olevista jokapäiväisistä iloista ja huolista, mutta myös syvemmälle luotaavista elämän peruskysymyksistä. Hetki antaa virtaa arjen pyöritykseen ja rytmittää viikon kulkua mukavasti.

Lapset viihtyvät ikäistensä seurassa leikkien ja askarrellen. Myös vapaalle olemiselle on varattu aikaa, eikä ohjelma ole tiukasti aikataulutettua.

Perhekerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä. Kerhot kokoontuvat perjantai aamupäivisin seurakuntien eri toimipisteissä. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mukaan voi tulla milloin vain.

Perhekerhot

Eerola, Eerolantie 7, pe klo 9.30-11.30

Roukko, Juusontie 7, pe klo 9.30-11.30
Sassi, Kullervontie 2, pe klo 9.30-11.30
Kärjenniemi, Vääränmäentie 7, pe klo 9.30-11.30

Sääksmäki, Kirkontupa (kirkon vieressä) Kelhinpolku 20, pe klo 9.30-11.30
Seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, pe klo 9.30-11.30

Kerhoja ei järjestetä koulujen kesä-, syys-, joulu-, ja hiihtolomien aikana.