Perhekirkot perheystävälliseen aikaan

Perheille tarkoitetut messut alkavat yleensä klo 10. Messujen musiikki, saarnat ja liturgia on mitoitettu ja sovitettu pienemmän kirkkoväen maun mukaiseksi. Perhemessuun halutaan kutsua lapsen koko lähipiiri -tervetulleita ovat myös kummit ja isovanhemmat.

Varhaiskasvatuksen tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä, sekä tukea lasta henkilökohtaiseen Jumala-suhteeseen kunnioitten jokaisen omaa persoonallisuutta.

Lasten ja perheiden kirkot syksyllä 2019

Mikkelinpäivän perhemessu -  Mukaan kutsutaan erityisesti lapset kummeineen.

Eskariin ja kouluun lähtevien siunauskirkko

Keskiviikkona 7.8. klo 17.30 Kappelikirkossa

Sunnuntaipyhäkoulu

Sunnutaipyhäkoulut kokoontuvat Sääksmäen kirkossa sunnuntaisin klo 10 pidettävien messujen aikana kirkontuvalla.
Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jossa hiljennytään, rukoillaan, lauletaan ja kerrotaan Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla koska vaan.