Perheiden Valomerkki- loistavat messut perheystävälliseen aikaan!

Koko perheelle tarkoitetut Valomerkki - loistavat messut ovat aina kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16 Kappelinkirkolla. Messuissa on rento ja välitön tunnelma ja perheen pienimmillä on mahdollisuus temmeltää vapaasti. Lisäksi hieman vanhemmille lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa.  Perhemessuun halutaan kutsua koko perhe niin aikuiset kuin lapset. Lisäksi perheen koko lähipiiri niin kummit kuin isovanhemmatkin ovat sydämellisesti tervetulleita tapahtumaan. Valomerkki messuja voit myös seurata live-striiminä Youtubessa Sääksmäen seurakunnan kanavalta.

Varhaiskasvatuksen tarkoituksena on tukea vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatustyötä, sekä tukea lasta henkilökohtaiseen Jumala-suhteeseen kunnioitten jokaisen omaa persoonallisuutta.

Lasten ja perheiden kirkot keväällä 2020

Valomerkki 23.2.2020

Vekarakirkko

Valomerkki 29.3.2020

Valomerkki 26.4.2020

Valomerkki 31.5.2020

Valomerkki 28.6.2020

Eskariin ja kouluun lähtevien siunauskirkko

Elokuussa 2020

Sunnuntaipyhäkoulu

Sunnutaipyhäkoulut kokoontuvat Sääksmäen kirkossa sunnuntaisin klo 10 pidettävien messujen aikana kirkontuvalla.
Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jossa hiljennytään, rukoillaan, lauletaan ja kerrotaan Raamatun kertomuksia lapsille sopivalla tavalla. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla koska vaan.