Tule mukaan nuorten toimintaan!

Tervehdys!

Nuorisotyön tiimi toivottaa kaikki nuoret tervetulleiksi toimintaamme mukaan. Voit ottaa yhteyttä työntekijöihin ja tiedustella toiminnasta lisää tai vain tulla nuorteniltaan seurikselle (valkeakosken seurakuntatalo).

Nuortentila sijaitsee seurakuntatalolla pohjakerroksessa. Sisäänkäynti on sisäpihan kautta. Nuortenillat on joka keskiviikko klo 18-21. Tervetuloa.

Nuortenillat ovat  yhdessä olemista, pelailua, kisailua, keskustelua ja jokainen ilta päättyy iltahartauteen. Nuorisotilasta löytyy biljardipöytä sekä erilaisia lauta- ja korttipelejä. Myös laulaminen, soittaminen sekä musiikin kuuntelu sopii!

Mitä muuta...

Nuorteniltojen lisäksi on nuortenleirejä Pappilanniemessä, retkiä, isostoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa mihin voi osallistua.

Tästä ilmoittautumissivulle.

Nuorten toiminnan esite Kevät 2020

Lasten ja nuorten leirien maksuvapautukset

Hankalassa taloudellisessa tilanteessa on mahdollista hakea maksuvapautusta seurakunnan järjestämistä lasten ja nuorten leireistä sekä rippikouluista. Maksuvapautusanomus täytetään ja toimitetaan seurakuntaan. Asian käsittelyn aikana diakoniatyöntekijä ottaa yhteyttä perheeseen.

Lisätiedot ja hakemukset kasvatuksen toimialajohtaja Ulla-Mari Hutko, 040 744 1637, ulla-mari.hutko@evl.fi tai diakoniatyöntekijä Jouni Kivimaa, 040 744 1638, jouni.kivimaa@evl.fi