Tule mukaan nuorten toimintaan!

Tervehdys!

Nuorisotyön tiimi toivottaa kaikki nuoret tervetulleiksi toimintaamme mukaan. Voit ottaa yhteyttä työntekijöihin ja tiedustella toiminnasta lisää tai vain tulla nuorteniltaan seurikselle (valkeakosken seurakuntatalo).

Nuortentila sijaitsee seurakuntatalolla pohjakerroksessa. Sisäänkäynti on sisäpihan kautta. Nuortenillat on joka keskiviikko klo 18-21. Tervetuloa.

Nuortenillat ovat  yhdessä olemista, pelailua, kisailua, keskustelua ja jokainen ilta päättyy iltahartauteen. Nuorisotilasta löytyy biljardipöytä sekä erilaisia lauta- ja korttipelejä. Myös laulaminen, soittaminen sekä musiikin kuuntelu sopii!

Mitä muuta...

Nuorteniltojen lisäksi on nuortenleirejä Pappilanniemessä, retkiä, isostoimintaa ja vapaaehtoist toimintaa mihin voi osallistua.

Tästä ilmoittautumis sivulle.