Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon

Lahjoita Sääksmäen seurakunnan kautta, se kerryttää oman seurakunnan tuottoa,  joka käytetään alueen ikäihmisten tukemiseen:

MobilePay-numero: 31037

Nettilahjoitussivu: yhteisvastuu.fi/saaksmakiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pankkisiirto: Saaja: Kirkkopalvelut Yhteisvastuu, Viite: 302591

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja vuoden 2021 keräyksen esimiehenä Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

Keräyslupa RA/2020/639, 1.9.2020 alkaen, voimassa toistaiseksi, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee vanhusväestöä Suomessa ja maailmalla. Sunnuntaina 7.2. avatun vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä niin Suomessa kuin kehittyvien maiden kriisialueilla.

Kun lahjoitat Yhteisvastuukeräykseen Sääksmäen seurakunnan kautta, autat myös valkeakoskelaisia taloudellisessa ahdingossa olevia ikäihmisiä. Yhteisvastuun paikallisesta keräyspotista 20 % jää oman seurakunnan käyttöön. Tällä summalla jaetaan diakonian kautta taloudellisessa ahdingossa oleville valkeakoskelaisille ikäihmisille hyvinvointia ja jaksamista tukevia lahjakortteja (esim. hieronta, jalkahoito, parturi). Samalla tuemme myös paikallisia yrittäjiä.

yhteisvastuu.fi, kirkonulkomaanapu.fi, #yhteisvastuu2021, #enitenyllättiköyhyys, #kirkkokoskissa

KERÄYSPÄÄLLIKÖN TERVEHDYS

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka tänä vuonna ainakin näin alkuun toteutetaan netin, sosiaalisen median, lehtien ja muiden viestimien kautta. Löydät vinkit ja linkit osallistumiseen ja keräyksen seuraamiseen kotisivultamme Yhteisvastuun omalta sivulta sekä paikallislehdestä ja some-kanaviltamme. Kannattaa olla valppaana, sillä esim. erilaisia videoita ja live-lähetyksiä on suunnitelmissa. Otamme vastaan myös toiveita. Voit lähettää niitä minulle, yhteystiedot löytyvät alta.

Yhteisvastuussa on hienoa se, että se on varainhankintaa hyvään, vuosittain vaihtuvaan tarkoitukseen. Viime vuonna tuettiin vanhemmuutta, tämän vuoden keräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon ja ensi vuonna autetaan koronan seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria. Yhteisvastuun kautta saamme olla auttamassa lähimmäisiämme kaukana ja lähellä. Yhteisvastuun keräyspotista 20 % jää oman seurakunnan käyttöön.

Olemme alustavasti päättäneet, että keräyksen omavastuuosuudella hankitaan taloudellisessa ahdingossa oleville valkeakoskelaisille ikäihmisille hyvinvointia ja jaksamista tukevia lahjakortteja (esim. hieronta, jalkahoito, parturi). Samalla tuemme myös paikallisia yrittäjiä. Joten… mitä enemmän onnistumme yhdessä keräämään, niin sitä enemmän voimme auttaa ja ilahduttaa.

Aikaisemmin olen saanut olla Yhteisvastuussa mukana seurakuntalaisena, vapaaehtoisena ja työntekijänä. On tosi upea mahdollisuus saada olla juuri nyt Yhteisvastuun keräyspäällikkönä täällä Valkeakoskella. Yhteisvastuu toteutuu kantamalla siitä yhteistä vastuuta. Saamme yhdessä ja erikseen rukoilla keräyksen ja sen kohteena olevien ihmisten puolesta.

Minulla keräyspäällikkönä on tukenani Yhteisvastuu-maskotti, mahtava eri työalojen edustajista koostuva YV-tiimi ja työkaverit, aiemmat keräyspäälliköt ja kaikki Yhteisvastuussa eri tavoin mukana olevat ihmiset ja yhteistyötahot.

Yhteisvastuuterveisin

Diakoniatyöntekijä Inka Valtamo

Seuraa Sääksmäen seurakunnan Yhteisvastuuta somessa:

Sääksmäen seurakunta

Sääksmäen seurakunta diakonia

Sääksmäen seurakunnan lapset ja perheetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkko Koskissa

Diakonia Sääksmäki

Saaksmaensrk_lapsetjaperheet

saaksmaennuoret

Diakonia Sääksmäki

Sääksmäen seurakunta

Sääksmäen seurakunnan lapset ja perheetLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisvastuu- villasukkien neulontaohje LATAA OHJE TÄSTÄ

YHTEISVASTUU MUISTIPELI

Nyt voit pelata Yhteisvastuu muistipeliä.

Peliaika on 4min. Lopuksi selviää pääsitkö kolmen nopeimman pelaajan joukkoon. (Lista nollaantuu aina viikottain.)

Muistipelin tuotteita voit tiedustella Sääksmäen seurakunnan Diakoniatoimistosta.

Onnea peliin.