Yhteisvastuu 2022 kerää koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022. Lue lisää täältä.

Lahjoita Sääksmäen seurakunnan kautta, se kerryttää oman seurakunnan tuottoa,  joka käytetään alueen nuorten tukemiseen:

MobilePay-numero: 31037

Nettilahjoitussivu: yhteisvastuu.fi/saaksmakiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Pankkisiirto:

Saaja: Kirkkopalvelut Yhteisvastuu, Viite: 302591

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

OP FI14 5000 0120 2362 28

Yhteisvastuukeräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja vuoden 2022 keräyksen esimiehenä Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen.

Keräyslupa RA/2020/639, 1.9.2020 alkaen, voimassa toistaiseksi, Manner-Suomi, myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Kun lahjoitat Yhteisvastuukeräykseen Sääksmäen seurakunnan kautta, autat myös valkeakoskelaisia nuoria. Yhteisvastuun paikallisesta keräyspotista 20 % jää oman seurakunnan käyttöön.

yhteisvastuu.fi, kirkonulkomaanapu.fi, #yhteisvastuu2022, #lahjoitamullehuominen

Lämpimät kiitokset kaikille monin eri tavoin Yhteisvastuuseen vuonna 2021 osallistuneille. Teimme yhdessä tosi upean tuloksen, vaikka korona esti perinteiset keräysmuodot. Tuskin kukaan etukäteen uskoi, että saisimme kerättyä näin hienon summan.

Katso täältä kiitokset ja keräystulos: Yhteisvastuu 2021 Kiitosvideo.

KERÄYSPÄÄLLIKÖN TERVEHDYS

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka tänä vuonna ainakin näin alkuun toteutetaan netin, sosiaalisen median, lehtien ja muiden viestimien kautta. Löydät vinkit ja linkit osallistumiseen ja keräyksen seuraamiseen kotisivultamme Yhteisvastuun omalta sivulta sekä paikallislehdestä ja some-kanaviltamme. Kannattaa olla valppaana, sillä esim. erilaisia videoita ja live-lähetyksiä arvontoineen ja kilpailuineen on suunnitelmissa. Otamme vastaan myös toiveita. Voit lähettää niitä minulle, yhteystiedot löytyvät alta.

Yhteisvastuussa on hienoa se, että se on varainhankintaa hyvään, vuosittain vaihtuvaan tarkoitukseen. Viime vuonna tuettiin ikäihmisiä, tämän vuoden keräys auttaa korona seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria. Vuoden 2023 teemana on väkivalta eri muodoissa. Yhteisvastuun kautta saamme olla auttamassa lähimmäisiämme kaukana ja lähellä. Yhteisvastuun keräyspotista 20 % jää oman seurakunnan käyttöön.

Olemme alustavasti päättäneet, että keräyksen omavastuuosuudella autetaan valkeakoskelaisia nuoria. Joten… mitä enemmän onnistumme yhdessä keräämään, niin sitä enemmän voimme auttaa ja ilahduttaa.

On tosi hienoa ja hauskaa saada olla Yhteisvastuun keräyspäällikkönä täällä Valkeakoskella. Yhteisvastuu toteutuu tänäkin vuonna kantamalla siitä yhteistä vastuuta. Minulla keräyspäällikkönä on tukenani jo viime vuodesta tuttu Yhteisvastuu-maskotti, mahtava eri työalojen edustajista koostuva YV-tiimi, työkaverit  ja kaikki Yhteisvastuussa eri tavoin mukana olevat ihmiset ja yhteistyötahot. Saamme yhdessä ja erikseen rukoilla keräyksen ja sen kohteena olevien ihmisten puolesta.

Yhteisvastuuterveisin

Diakoniatyöntekijä Inka Valtamo

Yhteisvastuu- villasukkien neulontaohje LATAA OHJE TÄSTÄ

YHTEISVASTUU MUISTIPELI

Nyt voit pelata Yhteisvastuu muistipeliä.

Peliaika on 4min. Lopuksi selviää pääsitkö kolmen nopeimman pelaajan joukkoon. (Lista nollaantuu aina viikottain.)

Muistipelin tuotteita voit tiedustella Sääksmäen seurakunnan Diakoniatoimistosta.

Onnea peliin.