Uutislistaukseen

Vuoden vapaaehtoista etsitään jälleen Valkeakoskella

Kaupungissamme toimii yli 360 yhdistystä ja järjestöä, joten mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan löytyy. Valkeakoskella toimii myös valtakunnallisen Kansalaisareenan alainen vapaaehtoistoiminnan kehittämisryhmä Valikko, jonka tavoitteena on nostaa esiin valkeakoskelaista vapaaehtoistoimintaa ja yhdistysten työtä yhteiseksi hyväksi. Yhtenä keinona tähän on Valkeakosken vapaaehtoisen vuosittainen valinta, jonka toivotaan innostavan myös uusia toimijoita mukaan vapaaehtoistyöhön.

Valkeakosken Valikkoryhmä sai ehdotuksia palkittavaksi useita. Valikkoryhmä valitsi jatkoäänestykseen kaksi ehdokasta, joita voit äänestää 27.11. klo 18 saakka sähköisellä lomakkeella tai paikan päällä kirjastossa, Lähitorilla sekä seurakuntatalolla. Palkittava julkaistaan 1.12.22.

Äänestykseen pääset tämän linkin kautta: Valkeakosken vapaaehtoinen 2022.

Ehdotuksia palkittavista saimme monia ja valinta jatkoäänestykseen menevistä oli vaikea. Ehdokkaiden tarkemmat esittelyt löydät äänestyslomakkeesta. Tänä vuonna ehdokkaat ovat:

  • Riina Takaniemi, ukrainalaisten avustaminen
  • Seija Veijonen, Kyläpaikka ry, Pirkanmaan Muistiyhdistys ry, Punaisen Ristin Valkeakosken osasto

 

ÄÄNESTYSLOMAKE:

Valkeakosken vapaaehtoinen 2022 äänestys

Valkeakosken vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä sai ehdotuksia Valkeakosken vapaaehtoiseksi. Ehdokkaiden joukosta valittiin kaksi finaalikierrokselle, lyhyet esittelyt heistä alla. Äänestä suosikkiasi Valkeakosken vapaaehtoiseksi 2022. Äänestysaikaa su 27.11. klo 18 saakka.

m Ehdokas 1. Riina Takaniemi, ukrainalaisten avustaminen

Riina on neljän lapsen äiti, joka jaksaa tehdä avustustyötä jatkuvasti ja pyyteettömästi. Hän on sisustanut ukrainalaisille asuntoja, kerännyt astioita, huonekaluja ja muuta tarpeellista autoillen avustustyössä ympäri maakuntaa. Riina on myös auttanut heitä erilaisissa asioinneissa ja työnhaussa. Hän on tukena suurella sydämellä monen arjen asioissa.

m Ehdokas 2. Seija Veijonen
Kyläpaikka ry, Pirkanmaan Muistiyhdistys ry, Punaisen Ristin Valkeakosken osasto

Seija on toiminut aktiivisesti Kyläpaikan ja SPR:n toiminnassa useita vuosia ja ollut molemmissa yhdistyksissä kantavia voimia. Seija on SPR:n paikallisosaston sihteeri, Kyläpaikan puheenjohtaja ja Pirkanmaan muistiyhdistyksen hallituksen jäsen ja vapaaehtoinen muistitukihenkilö. Seija on aktiivinen, luotettava, tasapuolinen, rehti moniosaaja. Tekee, minkä lupaa. Tehokas toiminnan ihminen.

16.11.2022 19.58