Uutislistaukseen

Juhlajumalanpalveluksen kulkue Metsäkansan kirkossa.

Metsäkansan kirkossa juhlitiin Emil Aaltosta ja 80 -vuotiasta Metsäkansan kirkkoa

3.9.2019 13.20 Juhlajumalanpalveluksen kulkue Metsäkansan kirkossa.

Sääksmäen seurakunta järjesti yhdessä Emil Aaltosen Säätiön kanssa juhlajumalanpalveluksen sunnuntaina 1.9.2019 Metsäkansan kirkossa. Jumalanpalveluksen toimitti Sääksmäen kirkkoherra Markku Antola ja saarnan piti professori Antti Raunio. Kanttorina oli Maaret Manni-Korpi ja kahdesta lauluesityksestä vastasi tenori Risto Piirainen.

Juhlajumalanpalveluksen jälkeen kirkkokansa piti pienen kävelyloman ja siirtyi Metsäkansan nuorisoseurantalolle kahville ja kuulemaan Emil Aaltosen mietteitä. Emil Aaltosta esitti Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Auvo Vihro ja häntä haastatteli Marko Itkonen.  Lisäksi kuultiin Valkeakosken Musiikkiopiston laululasten esittämänä mm. Peipon pesä. Viulisteina laululapsilla olivat Elina Valkama ja Eevi Lehtinen. Juhlatilaisuudessa lauloi myös Debra Gomez-Tapio Maaret Manni-Korven säestämänä.

Sääksmäen seurakunta kiittää yhteistyöstä Emil Aaltosen Säätiötä ja lukuisia metsäkansalaisia yhdistyksiä, talkoolaisia ja vapaaehtoisia, jotka olivat mukana toteuttamassa tätä juhlaa.

 

Tilaisuus taltioitiin ja se löytyy youtubesta Sääksmäen seurakunnan kanavalta.

https://youtu.be/vf_TtWMQ1Dw

 

Tilaisuudesta on muutamia kuvia seurakunnan instagramissa #saaksmaensrk ja kotisivuilla https://www.saaksmaenseurakunta.fi/medialle/emil-aaltonen-150-vuotta-ja-metsakansan-kirkko-80-vuotta   

sekä seurakunnan facebook-sivuilla. Kuvia voi tiedustella tiedottajalta, marjaana.paso@evl.fi ja 040 744 1657