Uutislistaukseen

Valkeakoskella valitaan nyt toista kertaa Valkeakosken vuoden vapaaehtoinen


Vuoden 2020 keväällä moni tuttu ja tärkeä vapaaehtoistoiminta jäi tauolle. Poikkeustilanteessa kuitenkin kehitettiin uusia ja luovia tapoja osallistua vapaaehtoistoimintaan ja uusi tilanne innosti mukaan uusia vapaaehtoisia. Tänä vuonna on siis erityisen tärkeää etsiä Valkeakosken vapaaehtoista 2020. Valinnalla on tavoitteena nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä Valkeakoskella ja tehdä eri toimijoiden tärkeää vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi.

Valkeakosken vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas, yleishyödyllinen yhdistys,  vapaamuotoinen yhteisö tai vapaaehtoistyön teko. Valkeakosken vapaaehtoinen toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen. Vapaaehtoinen voi olla kekseliäs toiminnan kehittäjä, villi verkostoituja, siltojen rakentaja, kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Valkeakosken vapaaehtoiseksi ei voi kuitenkaan valita henkilöä tai yhteisöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Ehdotuksia voi jättää ajalla 27.10. - 20.11.2020. Valkeakosken vapaaehtoisen valitsee vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä ja valinta julkaistaan 3.12.2020.

LINKKI KYSELYYN:

https://link.webropolsurveys.com/S/DBA43161C927969B

 

Mon Oct 26 10:10:55 EET 2020