Valkeakosken kirkkokuoro

Kappelikirkko

Valkeakosken kirkkokuoro on sekakuoro, joka palvelee Sääksmäen seurakuntaa messuissa ja muissa tilaisuuksissa säännöllisesti. Kuoroon ovat uudet laulajat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Stiina Leinonen.

Pidätkö laulamisesta? Haluaisitko palvella seurakuntaa musiikin ja laulamisen avulla? Valkeakosken kirkkokuorossa voit kokea yhdessä laulamisen iloa sitoutuen kuoroharjoittelun säännöllisyyteen. Tervetuloa mukaan!

Stiina Leinonen
PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Äidin tai Isän vapaailta

HALUAISITKO HETKEKSI HENGÄHTÄÄ PERHEEN ARJESTA? Käydä vaikka uimassa, kaupassa tai vaikka tavata ystäviä. Akaan, Urjalan ja Sääksmäen seurakunta tarjoavat mahdollisuuden hengähdyshetkeen kaikille vanhemmille, jotka kantavat yksin arjen vastuun perheestä.

Valkeakosken Kirkkokuoro ry

Tule mukaan kuoroon.

Kappelikirkko

Messu

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena Rukous ja usko. Liturgina Laura Suokas, kanttorina Tomi Kujansuu. Rukouspalvelu.