Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla seurakunnassamme avoinna olevista työpaikoista.Lisätietoja haettavista paikoista kerrotaan jokaisessa hakemuksessa erikseen.

PAPPILANNIEMEN KURSSIKESKUKSEN EMÄNNÄN SIJAISUUS

Sijaisuus 9.7.2018 – 29.1.2019, aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Pappilanniemen kurssikeskukseen Sääksmäelle haetaan päätoimista emännän sijaista.
Yleistyöaika 38,45 tuntia viikossa, 116,15 tuntia/3 viikossa. Työ on viikonloppupainotteista.

Emännän tehtävänä on vastata keittiön toiminnasta: tarjoilu- ja ruokalistojen laadinta (arkiruuat ja juhlatilaisuudet), raaka-aineiden sekä oheistarvikkeiden tilaaminen, muun keittiöhenkilöstön ohjeistaminen, ruokailujen sujuvuudesta vastaaminen, omavalvonnan seuranta ja noudattaminen, osallistuminen keittiötöihin, varausten vastaanotto ja asiakaspalveluun osallistuminen, kassan hoito sekä kurssikeskuksen johtajan sijaistus kiireellisten käytännön tehtävien osalta.

Vaativuuskriteerinä on ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Odotamme sinulta ammattimaista, vastuullista ja palveluhenkistä otetta monipuolisien tehtävien hoitamiseen. Arvostamme kokemusta sekä positiivista asennetta!

Palkkaus on Kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 403 mukainen 2083,56 €/kk.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta, kopio hygieniatodistuksesta sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Hakemukset osoitteeseen mari.koskenalusta@evl.fi To 28.6. klo 16.00 mennessä.

Haastattelut 4.7. klo 9.00 – 13.00 välillä Pappilanniemen kurssikeskuksessa.
Valinnasta ilmoitetaan 5.7.2018

Lisätiedot: kurssikeskuksen johtaja Mari Koskenalusta p. 040 744 1598 (29.6. klo 12.00 asti)