Aikuisten kuorot

Seniorikuoro

Kuoroa johtaa kanttori Maaret Manni-Korpi; maaret.manni-korpi@evl.fi

Kuoroon ei ole laulukoetta ja se on maksuton. Riittävä määrä toimintaan sitoutuvia laulajia on kuorotoiminnan edellytys.

Hups! Ilmoittautumislinkeissä on tekninen ongelma - korjaamme sen mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu tästä seniorikuoroon

Työikäisten kuoro

Työikäisten kuoroon on laulukokeet.

Laulukoe on henkilökohtainen ja kuoroon pyrkivä voi valmistautua esittämään itselleen mieluisan laulun.

Mikäli haluat varata ajan laulukokeeseen, voit olla yhteydessä kuoron johtajaan.

Riittävä määrä laulukokeen läpäisseitä ja kuoroon sitoutuvia laulajia on toiminnan edellytys.

Kuoro on maksuton. Kuoroa johtaa kanttori Maaret Manni-Korpi; maaret.manni-korpi@evl.fi

Ilmoittaudu tästä työikäisten kuoroon

Syksyllä 2019 alkavat aikuisten kuorot: SENIORIKUORO  keskiviikkoisin  klo 15.30-17.00, TYÖIKÄISET keskiviikkoisin 17.30-19.00. Molemmat kuorot harjoittelevat Kappelikirkossa, lisätietoa on luvassa alkukesällä.

Valkeakosken kirkkokuoro

Valkeakosken kirkkokuoro on perustettu vuonna 1939 ja kuoro on rekisteröitynyt vuonna 1958.

Sääksmäen lauluryhmä

Sääksmäellä on seurakunnan kuorotoimintaa ollut 1900-luvun alkupuolelta asti.  Virallisesti toiminnan katsotaan alkaneen vuonna 1923. Kuoro on rekisteröity vuonna 1950. Yhteydenotot ja tarkemmat tiedustelut Paula Valtamo, 050 341 7755.

Laulun siivin -kuoro

Laulun siivin -kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja messuissa. Yhteyshenkilö:  Samuel Ahtiainen.