Aikuisten kuorot

Valkeakosken kirkkokuoro

Kenelle ja milloin: kaikille laulamisesta ja kuorossa laulamisesta kiinnostuneille aikuisille. Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-20 Valkeakosken seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27.

Tietoa kuorosta: Valkeakosken kirkkokuoro on perustettu vuonna 1939 ja kuoro on rekisteröitynyt vuonna 1958. Kirkkokuoron tärkein tehtävä on avustaa jumalanpalveluksissa, mutta kuoro tekee paljon yhteistyötä myös rovastikunnan kuorojen kanssa sekä on mukana Tampereen kirkkomusiikkipiirin toiminnassa.

Uusia laulajia otetaan jatkuvasti mukaan - tule laulamaan!

Esiintymiset: Valkeakosken kirkkokuorolla on useita esiintymisiä vuodessa erilaisissa tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa. Joulun aikaan käymme laulamassa laitoksissa.

Yhteyshenkilö: -

Sääksmäen kirkkokuoro

Tietoa kuorosta: Sääksmäellä on seurakunnan kuorotoimintaa ollut 1900-luvun alkupuolelta asti.  Virallisesti toiminnan katsotaan alkaneen vuonna 1923. Kuoro on rekisteröity vuonna 1950.
Kenelle ja milloin: Palvelemme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa suunnitelman mukaisesti. Osallistumme myös rovastikunnan ja Tampereen kirkkomusiikkipiirin toimintaan.
Tällä hetkellä laulamme lähinnä yksiäänisesti.  Tavoitteena on saada laulajia kaikkiin ääniin.
Tule rohkeasti mukaan laulamaan!
Harjoittelemme Sääksmäen kirkontuvalla (valkoinen talo Sääksmäen kirkon vieressä) Yhteydenotot ja tarkemmat tiedustelut Paula Valtamo, 050 341 7755.

Laulun siivin -kuoro

Kenelle ja milloin: kaikille laulamisesta ja kuorossa laulamisesta kiinnostuneille.

Tietoa kuorosta: kuorossa on noin 20 laulun harrastajaa.

Esiintymiset: Laulun siivin -kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja messuissa.

Yhteyshenkilö:  Samuel Ahtiainen.