Ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, jos haluat antaa risuja tai ruusuja, lähettää esirukous- tai yhteydenottopyynnön.

Kiireellisissä tapauksissa ota suoraan yhteyttä seurakunnan työntekijöihin. Yhteystiedot löydät täältä

PÄIVYSTÄVÄN PAPIN NUMERO on  040 350 4902

Palaute

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön, lisätietopyynnön, palautteen tai yhteydenottopyynnön Sääksmäen seurakuntaan. Valitse viestin tyyppi allaolevasta valikosta. Viestisi tulee seurakunnan sähköpostiin. Kiitos viestistäsi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.