Ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, jos haluat antaa risuja tai ruusuja, lähettää esirukous- tai yhteydenottopyynnön.

Hautaustoimeen ja hautausmaihin liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä seurakuntapuutarhuriin 0400 933 014  tai hautauspalveluiden toimistoon 040 804 8851

Kiireellisissä tapauksissa ota suoraan yhteyttä seurakunnan työntekijöihin.

Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä

PÄIVYSTÄVÄN PAPIN NUMERO on  040 350 4902

SUNTIOIDEN päivystysnumero on 040 567 6456

Palaute

Tällä lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön, lisätietopyynnön, palautteen tai yhteydenottopyynnön Sääksmäen seurakuntaan. Valitse viestin tyyppi allaolevasta valikosta. Viestisi tulee seurakunnan sähköpostiin. Kiitos viestistäsi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.