Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto on kirkkovaltuuston valitsema valmistelu- ja toimeenpanoelin. Sääksmäen seurakunnassa siihen kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 7 jäsentä. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Markku Antola ja varapuheenjohtaja Erkki Eteläniemi (Kristillinen työväki).

Kirkkoneuvoston tehtäviä:

• johtaa seurakunnan hallintoa, taloutta ja omaisuudenhoitoa
  • valmistelee kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat ja toimeenpanee päätökset
  • päättää kirkollisista kirjoista kirkolliskokouksen määräämissä rajoissa
  • valvoo seurakunnan etua

Kirkkoneuvoston jäsenet kaudella 2021-2022:

​​​​​​​Kari Kauhanen, Seppo Sinisalo, Marja Heikkinen, Elina Lähde, Sari Veuro, Antti Selkee ja Riikka-Leena Eerola-Nieminen.

Lisäksi kokouksiin osallistuvat kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anja Peräkääly sekä varapuheenjohtaja Joni Kumlander.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Markku Antola ja varapuheenjohtajana Erkki Eteläniemi.

Kirkkoneuvoston sihteeri on talousjohtaja Anneli Hell.

Varajäsenet

Kirkkoneuvoston henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi 2019 – 2020:

Juhani Fredrikson (Kauhanen), Olli Paasio (Sinisalo), Kirsi Salminen (Heikkinen), Salme Niska (Lähde), Nita Käkönen (Veuro), Timo Tuunanen (Selkee) ja Ulla Karppila (Riikka-Leena Eerola-Nieminen).

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan varajäsen on Hannu Jokinen.

Kokouspaikkana on seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, tai kokouskutsussa määritetty muu paikka.

Kirkkoneuvosto

19.8.   klo  17.00

2.9. klo 17 yhteinen Lempäälän kanssa

9.9. klo 17.00

16.9.   klo  17.00 peruttu, siirtyy 9.9.

14.10. klo  17.00

11.11. klo  17.00

9.12. klo  17.00

Kirkkovaltuusto

2.9.   klo  18.00

2.12. klo  18.00

Kirkkoneuvoston kokouspaikkana on seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, kirkkovaltuuston Pappilanniemen kurssikeskus, Pappilanniemi 51.