Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto on kirkkovaltuuston valitsema valmistelu- ja toimeenpanoelin. Sääksmäen seurakunnassa siihen kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 7 jäsentä. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja on kirkkoherra Markku Antola ja varapuheenjohtaja Erkki Eteläniemi (Kristillinen työväki).

Kirkkoneuvoston tehtäviä:

• johtaa seurakunnan hallintoa, taloutta ja omaisuudenhoitoa
  • valmistelee kirkkovaltuustossa käsiteltävät asiat ja toimeenpanee päätökset
  • päättää kirkollisista kirjoista kirkolliskokouksen määräämissä rajoissa
  • valvoo seurakunnan etua

Kirkkoneuvoston jäsenet kaudella 2021-2022:

Kari Kauhanen, Seppo Sinisalo, Marja Heikkinen, Elina Lähde, Sari Veuro, Antti Selkee ja Riikka-Leena Eerola-Nieminen.

Lisäksi kokouksiin osallistuvat kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anja Peräkääly sekä varapuheenjohtaja Joni Kumlander.

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii vs.kirkkoherra Timo Waris ja varapuheenjohtajana Erkki Eteläniemi.

Kirkkoneuvoston sihteeri on talousjohtaja Anneli Hell.

Varajäsenet

Juhani Fredrikson (Kauhanen), Olli Paasio (Sinisalo), Kirsi Salminen (Heikkinen), Salme Niska (Lähde), Nita Käkönen (Veuro), Timo Tuunanen (Selkee) ja Ulla Karppila (Riikka-Leena Eerola-Nieminen).

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan varajäsen on Hannu Jokinen.

Kokouspaikkana on seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, tai kokouskutsussa määritetty muu paikka.

Kirkkoneuvosto

Syksy 2022, kokoukset

25.8.

15.9.

20.10.

17.11.

15.12.

Kirkkovaltuusto

Kevät 2022

13.1. info, vaalipaneeli valtuutetuille (ei julkinen tilaisuus)

3.2., vaali

12.5.

Syksy 2022

8.9.

8.12.

Kirkkoneuvoston kokouspaikkana on seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, kirkkovaltuuston Pappilanniemen kurssikeskus, Pappilanniemi 51.