Vireää ja virkistävää toimintaa senioreille

Eläkeikäisille tarkoitettua toimintaa ovat päiväpiirit, lähetyspiirit, retket, kuntoliikunnat, erilaiset vapaaehtoistyön muodot sekä tietysti Kohtaamispaikan kahvila keskellä kaupunkia.

Toivomme, että löydät täältä sinulle sopivan tavan tulla mukaan senioreiden toimintaan.

Tervetuloa, Sinut on kutsuttu!

Kerhot ja piirit

Osa kerhoista ja piireistä kokoontuu  kerran kuussa, mutta raamattupiirejä on useita joka viikko.

Piirit: Päiväpiirejä on joka kuukausi eri puolilla kaupunkia ja mm. Apian ja Tohkan palvelutaloissa. Ilmoitamme piireistä kirkollisissa ilmoituksissa.

Lähetys-ja raamattupiirit: Säännöllisesti kokoontuvia raamattupiirejä naisille ja miehille, sekä rukouspiirejä  seurakuntatalolla, Rukouksen talolla, Kohtaamispaikalla ja Sääksmäen kirkossa. Lähetystyön hyväksi kokoontuvia ryhmiä on myös useita eri puolilla kaupunkia, ja ne kokoontuvat kodeissa ja seurakunnan tiloissa.

Kaikkien piirien ja ryhmien kokoontumiset löydät tapahtumakalenterista sekä perjantaisin Valkeakosken Sanomista.

Ikääntyvien kuntoliikunta

Haka Gym järjestää ikääntyvien kuntoliikuntaa kaksi kertaa viikossa.

Lauantaina jumpataan Juusontien kerhotilassa klo 10.00 ja maanantaina Valkeakosken kirkon luentosalissa klo 10.00.

Kuntoliikunnat ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla kesken kauden.

Kohtaamispaikka on yhteinen olohuone keskellä kaupunkia

Kohtaamispaikka on säännöllisesti avoinna joka tiistai ja perjantai klo 10-13.

Miesten Juttutupa kokoontuu joka toinen torstai (parittomat viikot) klo 9-11. Aamukahvipöydässä on aina tarjolla tuoretta leipää, voita ja lisukkeita.

Sekä Kohtaamispaikalla että Juttutuvalla vierailee silloin tällöin myös seurakunnan työntekijä.

Kohtaamispaikka on vapaaehtoisvoimin toimiva pieni kahvihuone ja se sijaitsee Valkeakosken ydinkeskustassa osoitteessa Seurahuoneenkatu 4. Sisään pääset kadun puoleisesta ovesta.

Retket ja leirit senioreille

Järjestämme vuosittain muutamia retkiä ja leirejä senioreille, joista ilmoitamme muun muassa kirkollisissa ilmoituksissa.