Lähetys

Lähetystyön merkeissä meillä on lähetysiltoja, käsityöpiiri, lähettivierailuja, myyjäisiä, keräyksiä, Seitsemän kirkon pyörälenkki helatorstaisin, Kauneimmat joululaulut, lähetyspiirejä, esirukousta ja tiedotustoimintaa.

Lähetyspiirit:

Sääksmäen lähetyspiiri kirkontuvalla joka kuukauden 2. tiistai klo 14. Lähetyspiiri tukee Bolivian Ceprom-hanketta.

Lähetyspiirit kodeissa tiistaisin. Osoitteet ilmoittelemme kirkollisissa Valkeakosken Sanomissa.

Evankelinen lähetyspiiri: kodeissa kerran kuussa torstaisin klo 13.00. Tarkemmin lehtitiedoissa perjantaisin.

Kaikista lähetyksen piireistä tarkemmin tietoa Ulla Karppilalta,   0400 638 375, e-mail: ulla.karppila@gmail.co

Seitsemän kirkon pyörälenkki pyöräillään seuraavan kerran toukokuussa 2019.

Yhteydenotot johtava kappalainen Juha Valkama,  0400-739 773, juha.valkama@evl.fi

Vapaaehtoinen lähetyssihteeri Ulla Karppila, 0400 638 375, ulla.karppila@gmail.com