Syntymäpäiväonnittelut

Sääksmäen seurakunta muistaa jokaista 2, 3, ja 4 vuotta täyttävää lasta hänen syntymäpäivänään.

Kaksi- ja kolmevuotiaat saavat postia kotiin, nelivuotiaalle tuodaan lahjakirja henkilökohtaisesti.

Jos 4-vuotissyntymäpäivä sattuu arkipäivälle, saapuu onnittelija kello 17-19 välisenä aikana. Viikonloppuisin onnittelukäynnille tullaan kello 12-16 välillä. Vierailuun ei tarvitse valmistautua mitenkään. Onnittelija viipyy pienen hetken juhlatalossa ja jättää lapselle muistoksi kirjan.

Onnittelukäynnin aikaa voit muuttaa, tarkentaa, tai perua soittamalla viimeistään kahta päivää ennen kirkkoherranvirastoon 040 804 8856,  040 804 8854.

Yhteiset syntymäpäiväjuhlat 5- ja 10-vuotiaille

Paljon onnea sinulle, 5- tai 10-vuotias, tyttö tai poika!! Sinä olet yksi synttäreidemme  sankareista, joten toivomme sinun pääsevän mukaan. Vanhempasi ja kummisi ovat myös tervetulleita juhlimaan.

Syntymäpäiviä vietetään toimintapajoissa ympäri seurakuntataloa. Juhlahumussa koet mm. kilpailuja, askartelua ja vauhtia. Makean nälkä viedään yhteisellä synttärikakulla.
Yhteiset syntymäpäiväjuhlat järjestään vuosittain ja niihin lähetetään henkilökohtainen kutsu. Toivottavasti pääset mukaan!