Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla seurakunnassamme avoinna olevista työpaikoista.Lisätietoja haettavista paikoista kerrotaan jokaisessa hakemuksessa erikseen.

TIEKIRKKO-OPAS SÄÄKSMÄEN KIRKKOON

Sääksmäen seurakunta hakee reipasta ja oma-aloitteista kirkko-opasta Sääksmäen kirkkoon ajalle 10.6.–14.8.2019.

Tiekirkon tarkoitus on palvella kesäisin matkustavia toisenlaisena taukopaikkana. Hengellisen taukopaikan ohella tiekirkot toimivat tiedotuksellisena ja paikallishistoriaa esittelevänä paikkana.

Oppaaksi aikovan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja häneltä edellytetään itsenäistä työotetta sekä esiintymiskykyä.

Kirkko-oppaan tehtäviin kuuluu kirkon esittely ja kirkon sekä alueen historiasta kertominen matkailijoille, sekä tiekirkkoformaatin mukainen opastaminen.

Lisäksi tehtäviin kuuluu kirkon siivous sekä mahdollinen muu suntion apuna toimiminen.

Kielitaidosta on hyötyä oppaan työssä ja eduksi lasketaankin vähintään hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kieli sekä hyvä suullinen englanti. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Työt alkavat maanantaina 10.6. klo 10. Kirkko on avoinna ajalla 10.6.-14.8.2019 maanantaista perjantaihin klo 10-18 välisenä aikana (ei juhannusaattona).

Työaika on 38 tuntia viikossa ja peruspalkka  1332,46 euroa/kk.

Sähköinen hakemus kirkko-oppaaksi tulee lähettää viimeistään 5.4. klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: marjaana.paso@evl.fi

Lisätietoja tiedottaja Marjaana Paso, marjaana.paso@evl.fi, 040 744 1657

HUOM! Vain sähköpostitse tulleet hakemukset otetaan vastaan!

KEITTIÖAPULAINEN JA KESÄISÄNTÄ PAPPILANNIEMEEN

Pappilanniemen kurssikeskukseen Sääksmäelle haetaan hyviä tyyppejä seuraaviin tehtäviin:

1) Keittiöapulainen 3.6. – 4.8.2019

2) Kesäisäntä 29.4. – 1.9.2019 (osa-aikainen 49 %) aloitusaika neuvoteltavissa

Keittiöapulainen

Yleistyöaika 38,45 tuntia viikossa, 116,15 tuntia/3 viikossa. Työ on viikonloppupainotteista.

Keittiöapulaisen tehtävänä on tarjoilujen valmistus ohjeistuksen mukaan, leipominen, kattaus, tarjoilu, tiskaus, asiakaspalvelu, majoitusvieraiden vastaanotto, omavalvonnan noudattaminen, keittiön siisteydestä huolehtiminen ja muussa siivouksessa tarvittaessa avustamien.

Vaativuuskriteerinä on keittiöalan perusosaaminen, esim. ammatillinen koulutus, alan työkokemus TAI loppuvaiheen opinnot ja hyvä oppimisasenne ja -kyky.

Palkkaus on Kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 301 mukainen 1724,35 €/kk.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta, kopio hygieniatodistuksesta sekä negatiivinen salmonellatodistus.

Kesäisäntä

Osa-aikainen yleistyöaika 19 tuntia viikossa, 57 tuntia/3 viikossa. Työtä on myös viikonloppuisin.

Kesäisännän tehtävänä on kiinteistön kunnossapito ja seuranta, korjaus- ja huoltotyöt, pihatyöt, paljun lämmitys ja huoltaminen, ranta-alueen ja metsikön kunnossapito, kalusteiden kanto ja järjestäminen tilaisuuksia varten, majoitusvieraiden vastaanotto ja rahastus, siivoustyöt ja asiakaspalvelu.

Vaativuuskriteerinä on ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus TAI loppuvaiheen opinnot ja hyvä oppimisasenne ja -kyky, sekä välttävät atk-taidot sekä itseohjautuva työskentelytaito.

Palkkaus on 49 % Kirkon virka-ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesta kuukausipalkasta 1983,15 €/kk.

Odotamme kaikilta hakijoilta vastuullista, reipasta ja palveluhenkistä otetta tehtävien hoitamiseen.

Pappilanniemen hakemukset 1.4.2019 klo 10.00 mennessä osoitteeseen mari.koskenalusta@evl.fi Haastattelut suoritetaan 3.-4.4. välillä virka-aikana Pappilanniemen kurssikeskuksessa.
Lisätiedot: kurssikeskuksen johtaja Mari Koskenalusta p. 040 744 1598

KESÄTYÖHAKU VALKEAKOSKEN JA SÄÄKSMÄEN HAUTAUSMAILLE

Sääksmäen seurakunnan hautausmaille haetaan 16 –vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä hautausmaiden hoitotöihin. Edellytämme työntekijöiltä kykyä ja halukkuutta fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta ryhmätyöhön. Hakijan tulee olla täyttänyt 16 vuotta ennen työsuhteen alkamista. Työjaksot ovat touko-elokuussa ja työn kesto on 1 kk.

Hakuaika on päättynyt ja valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Lisätietoja voi kysyä seurakuntapuutarhurilta 0400 933 014.