Koululaisten kesätoiminta 7. - 24.6.2021

Koululaisten kesätoiminta on tarkoitettu 2010-2014 syntyneille lapsille.

Kesätoiminnassa ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja ollaan yhdessä samanikäisten kavereiden kanssa aikuisten ohjauksessa. Päivän aikana tarjotaan ruoka ja välipala. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Kesätoiminta järjestetään Roukon yhtenäiskoululla seurakunnan kerhotilassa (Roukontie 24).

Toimintaa järjestetään viikoilla 23, 24 ja 25 kaikkina arkipäivinä klo 8-16. (juhannusaattona ei toimintaa).

Toimintaan ilmoittaudutaan 1-3 viikoksi. Viikkohinta on 50€, juhannusviikko 40€.

Toiminta toteutuu, jos lapsia ilmoittautuu vähintään seitsemän. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 lasta / viikko.

Etusijalla haussa ovat kuitenkin niiden lasten vanhemmat, jotka ovat kesällä töissä.

Varsinainen ilmoittautuminen on päättynyt 6.4.2021. Jäljellä oleville vapaille paikoille ilmoittautuminen auki.

Tästä voit ilmoittautua koululaisten kesätoimintaan.

Lisätietoja: Vastaava lastenohjaaja, Simo Suontausta, simo.suontausta@evl.fi tai arkisin klo 9-16, 040 511 3104.