JUMALANPALVELUKSET

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon

Su 23.1. klo 10 Messu Kappelikirkossa.

Liturgi Teemu Salminen, kanttorina Maaret Manni-Korpi.

Virret: 184:1,4,6, 709, 328:4, 389:1-2, 389:3-5, 228, 923:1-3

Kolehti: Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Messun voi kuunnella verkkoradion kautta, linkki seurakunnan kotisivujen etusivulta. Kappelikirkon jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle, josta tämänkin messun striimiä voi katsoa.

HALUATKO KESKUSTELLA PAPIN KANSSA?

Vuorossa oleva pappi tavoitettavissa joka päivä klo 9-19 numerosta 040 350 4902. Numerosta voi tilata myös yksityisen ehtoollisen.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus palvelee arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10.

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 744 1648

Terhi-Maria 040 776 2782

Riikka 040 553 1007

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ajanvarausaikaan.

Toivon talon ruokailu vähävaraisille ma-pe klo 11.30-12.30, Valkeakoskenkatu 27. Ruokailussa huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Kauppojen ja koulujen ylijäämäruoan jakelu Oikokadun puoleisella alaovella ainakin 5.-30.1. ajan. Kaupparuokaa jaetaan klo 10 ja kouluruokaa noin klo 12.50.

Ota oma kassi mukaan ylijäämäruoan jakeluun ja kouluruoan jakeluun myös oma astia.

Seurakuntatalolla asioivien tulee käyttää maskia.

NUORET JA NUORET AIKUISET

Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

Nuorten illat keskiviikkoisin klo 18.00 seuriksen nuortentilassa.

OMG -raamis torstaina 27.1. klo 18 seuriksen nuortentilassa.

Lisätietoa nuorten toiminnasta voi kysyä Ilmarilta, 040 744 1639.

MUSIIKKI

Kappelikirkossa 16.1. nauhoitettu urkukonsertti Virtuaaliurut virtuaalisesti on edeleen katsottavissa seurakunnan YouTube -kanavalla. Urkukonsertin kanttorina Aaro Alaspää.

YHTEISVASTUU 2022 KERÄÄ LASTEN JA NUORTEN AUTTAMISEEN

Yhteisvastuukeräys Valkeakoskella alkaa 6.2. klo 10 jumalanpalveluksella Kappelikirkossa. Kynttilänpäivän jumalanpalveluksen toimittaa kirkkoherra Markku Antola ja kanttorina on Tomi Pöntinen. Yhteisvastuun keräyspäällikkö Inka Valtamo toimii jumalanpalveluksen avustajana.

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin.

KORONARAJOITUSTEN VAIKUTUS SEURAKUNNAN TOIMINTAAN TAMMIKUUN AJAN

Kirkolliset toimitukset, hartaudet, jumalanpalvelukset ja rippikoulut jatkuvat normaalisti yleisiä hygieniaohjeistuksia ja turvavälejä noudattaen. Tilojen väkimäärä on rajattu 1/5-osaan normaalikapasiteetista. Kappelikirkon jumalanpalvelukset striimataan YouTube-kanavalle. Kappelikirkon ja Sääksmäen kirkon jumalanpalvelukset voi kuunnella myös verkkoradion kautta.

Toivomme kaikkia tilaisuuksiin osallistuvia noudattamaan tartuntatautilain yleisiä hygieniavaatimuksia ja saapumaan tilaisuuksiin vain oireettomana ja terveenä.

Sisätiloissa on vahva kasvomaskisuositus.

Seurakunnan kokoava toiminta (aikuisten ryhmätoiminta, Kohtaamispaikan toiminta, raamattu- ja rukouspiirit, kuntoliikunnat ikäihmisille, lentopallot, saunavuorot Pappilanniemessä sekä mahdolliset tapahtumat) on tauolla.

Rajoitus ei koske vuonna 2003 tai sen jälkeen syntyneitä lapsia ja nuoria.

Nämä viranomaismääräykset ovat Pirkanmaalla voimassa 31.1.22 saakka.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan torstaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Emme julkaise verkkosivuillamme lehdessä ilmoitettuja tietoja kastetuista, vihityistä tai kuolleista.