Kirkolliset ilmoitukset

JUMALANPALVELUKSET

3. sunnuntai loppiaisesta, aiheena Jeesus herättää uskon

Su 24.1. klo 10 Valomerkki – jumalanpalvelus Kappelikirkosta. Jumalanpalvelusta toteuttamassa ovat Arni Hukari, Aija Kaartinen ja Pirkko Pyyhtiä sekä Terhi-Maria Ekman. Musiikista vastaa Maaret Manni-Korpi.

Kolehti: Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry, PL 210, 00131 Helsinki, FI85 1018 3000 0744 03, viite 3010. (Helsingin poliisilaitoksen keräyslupa RA/2020/1618. )

Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman kirkkosalissa läsnä olevaa seurakuntaa 8.2.2021 saakka.

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30-14 Kappelikirkossa on pappi tavattavissa hiljentymistä ja keskustelua varten. Ehtoolliselle voi tulla pienryhmissä.

Toivo on läsnä myös verkon välityksellä! Osallistu Sääksmäen seurakunnan verkkolähetyksiin seurakunnan YouTube-kanavalla! Osa tilaisuuksista on tallenteita ja osa striimataan suorana. Suorat lähetykset voi kuunnella myös verkkoradion kautta. Verkkoradioon löytyy linkki saaksmaenseurakunta.fi-sivuston etusivulta.

Linkki YouTube-kanavalle löytyy kotisivujen etusivulta, saaksmaenseurakunta.fi.

VERKKOVIRSIKIRJA

Verkkovirsikirjasta voit hakea virsiä numeron, nimen tai virressä esiintyvän sanan perusteella. Verkkovirsikirja löytyy osoitteesta https://virsikirja.fi/

PÄIVYSTÄVÄ PAPPI

Joka päivä tavoitettavissa klo 9-21 numerosta 040 350 4902.

KIRKON KESKUSTELUAPU

Palveleva puhelin 0400 22 11 80 joka ilta klo 18–24 sekä Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa evl.fi/kirkonkeskusteluapu. Voit keskustella luottamuksellisesti mieltä painavista asioista.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10.

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 7441648

Terhi-Maria 040 776 2782

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ja soita ovikelloa ajanvarausaikaan.

Toivon talo on avoinna arkisin klo 11.30-12.30. Lounaan hinta on 2 €. Tulethan ruokailuun vain terveenä ja oireettomana.

Kouluruoan jako seurakuntatalolla noin klo 12.50, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma astia mukaan.

Kauppojen päivystysruoan jako arkisin klo 10-11, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma kassi mukaan.

EU-ruokakassien jako ilmaiseksi kaupungin työllisyyspalveluiden toimipiste Roineenkatu 24 keskiviikkoisin klo 10–14. Ota oma kassi mukaan.

Kaikessa toiminnassa huolehditaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta. Tulethan vain terveenä ja oireettomana, kiitos!

​​​​​​​​​​​​​​LAPSET JA PERHEET

Lasten päivä-, muksu- ja temppukerhot kokoontuvat koronarajoitukset huomioiden. Kahvilatoiminta jatkuu, kun koronarajoitukset sen sallii. Seuraa Facebook- ryhmäämme Sääksmäen seurakunnan lapset ja perheet sekä seurakunnan nettisivuja.

NUORET JA NUORET AIKUISET
Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

LÄHETYSTYÖ

Lähetyspuoti on avoinna perjantaisin klo 10-12 Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

Myynnissä erilaisia käsitöitä, mm. villasukkia sekä uusia Yhteisvastuu-tuotteita (pipoja, kaulanauhoja ym.). Tervetuloa ostoksille! Tiedustelut Elina Virtanen, 040 161 7026.

MUU TOIMINTA

Pe 22.1 klo 18 – 18.30 Korona-rukous kodeissa ja pienryhmä seurakuntatalolla.

To 28.1 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa. Rukousta. laulua, keskustelua.

Virsikulkuset ja muu musiikkitoiminta ovat toistaiseksi tauolla korontatilanteen vuoksi.

Pappilanniemen maanantai-iltojen sauna-ja peli-illat ovat tauolla toistaiseksi ja jatkuvat sitten, kun koronatilanne sen sallii.

​​​​​​​

Sivulla on ennen 23.9.20 julkaistuja YouTube-videoita, joihin ei ole tekstitystä.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.