Kirkolliset ilmoitukset

​​​​​​​JUMALANPALVELUKSET

2. sunnuntai pääsiäisestä, aiheena Hyvä paimen, evankeliumiteksti Joh. 10:1–10

Su 18.4. klo 10 Valomerkki – jumalanpalvelus Kappelikirkossa.

Papit Arni Hukari ja Pirkko Pyyhtiä, kanttoreina Markku Antola ja Saija Siuko. Valomerkissä avustamassa Jetta Vihlman sekä Valkeakosken Gideonit. Striimaus Eeli Ilomäki.

Kolehti :Valkeakosken Gideoneille Raamattutyöhön. Tili: FI81 8000 1600 1824 07. Viitenumero:7015085, Keräyslupa RA/2019/433.

Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman kirkkosalissa läsnä olevaa seurakuntaa ja ne striimataan YouTubeen ja Facebookiin.

Osallistu Sääksmäen seurakunnan verkkolähetyksiin seurakunnan YouTube-kanavalla! Osa tilaisuuksista on tallenteita ja osa striimataan suorana. Suorat lähetykset voi kuunnella myös verkkoradion kautta. Verkkoradioon löytyy linkki saaksmaenseurakunta.fi-sivuston etusivulta.

Linkki YouTube-kanavalle löytyy kotisivujen etusivulta, saaksmaenseurakunta.fi sekä jumalanpalvelusverkossa.fi-sivulta.

PÄIVYSTYS JA EHTOOLLINEN KAPPELIKIRKOSSA

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30-13 Kappelikirkossa on pappi tavattavissa hiljentymistä ja keskustelua varten. Ehtoolliselle voi tulla yksin tai läheisten kanssa.

PÄIVYSTÄVÄ PAPPI

Joka päivä tavoitettavissa klo 9-21 numerosta 040 350 4902. Päivystävältä papilta voi tilata yksityisen ehtoollisen.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10.

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 7441648

Terhi-Maria 040 776 2782

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ajanvarausaikaan.

Toivon talo on suljettu toistaiseksi.

Kouluruoan jako seurakuntatalolla noin klo 12.50, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma astia mukaan.

Kauppojen päiväysruoan jako arkisin klo 10-11, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma kassi mukaan.

Kaikessa toiminnassa huolehditaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta. Tulethan vain terveenä ja oireettomana, kiitos!

LAPSET JA PERHEET

Ensi syksyn kerhohaku on alkanut. Varsinainen haku päättyi 12.4.21. Ilmoittautuminen jäljellä oleville vapaille paikoille alkaa 22.4.21. Ilmoittautumisen ja tiedot tulevista kerhoista aikatauluineen löydät osoitteesta www.saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet

Koululaisten kesätoiminta 2010-2014 syntyneille 7-24.6.2021. Kesätoiminta järjestetään Roukon yhtenäiskoululla seurakunnan kerhotilassa jokaisena arkipäivänä klo 8-16.

Kesätoiminnassa ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja ollaan yhdessä samanikäisten kavereiden kanssa aikuisten ohjauksessa. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 lasta/viikko. Toiminnan hinta on 50€/viikko, juhannusviikko 40€/viikko. Sisältää ruuan ja välipalan.

Lisätiedot ja varsinainen ilmoittautuminen 24.3-6.4.2021. Voit hakea yhä vapaita paikkoja www.saaksmaenseurakunta.fi/kesatoiminta

Kirkkomuskari sekä kahvilatoiminta ovat toistaiseksi tauolla. Vauva-, taapero-, ja perhekahvilat teams-kahviloina. Aikataulut ja linkit kahviloihin löytyvät Facebook-ryhmästä Sääksmäen seurakunnan lapset ja perheet sekä nettisivuilta www.saaksmaenseurakunta.fi/etakahvilat. Seuraa myös Instagram tiliä @saaksmaensrk_lapsetjaperheet.

MUSIIKKI
Su 18.4. klo 18.00 Ida Elinan konsertti Kappelikirkossa Yhteisvastuun hyväksi. Livenä Kappelikirkosta seurakunnan YouTube-kanavalla ja Facebookissa. Konsertti on vapaasti katsottavissa.

NUORET JA NUORET AIKUISET

Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

LÄHETYSTYÖ, RUKOUSPIIRIT

Pe 16.4. klo 12-14 Lähetyspuoti auki, Seurahuoneenkatu 4. Lähetyspuodissa myytävänä mm. käsitöitä, kirjoja ja lahjatavaroita ja Pappilanniemen uunituoreita leivonnaisia.

To 22.4 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa

TILAA ÄITIENPÄIVÄKUKKA HAUDALLE

Tilaa äitienpäiväkukka läheisesi haudalle. Palvelun hinta on 20€ sis. ruukkuruusun, toimituksen ja valokuvan haudalta tekstiviestinä. Tilaukset 26.4. mennessä Elina Virtanen 0401617026 tai elina.m.virtanen@evl.fi. Tuotto Yhteisvastuun hyväksi.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.