KIRKOLLISET ILMOITUKSET

UMALANPALVELUKSET

La 15.6. klo 13 Konfirmaatiomessu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Selja Kanniainen. Avustajina  Terhi-Maria Ekman, Nina Hurme ja Janne Virtanen. Päivärippikoulun konfirmaatio. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

4.sunnuntai helluntaista, aiheena Kadonnut ja jälleen löytynyt

Su 16.6. klo 10 Messu Sääksmän kirkossa. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Selja Kanniainen, avustajana Juhani Fredrikson. Kolehti Pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajien parissa tehtävään työhön Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen  kautta. Pyhäkoulu. Tapulikahvit.

Su 16.6. klo 13 Konfirmaatio -messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Petra Paimenkallio, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Avustajina Tomi Pöntinen ja Jenna-Juulia Rantala. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle.

Juhannuspyhien jumalanpalvelukset

Juhannuspäivä, Johannes Kastajan päivä

La 22.6. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Mattias Kaitainen, kanttorina Selja Kanniainen.

Kolehti Elinvoimaa yhteisöllisyydestä -hankkeelle Hengen uudistus kirkossamme ryn kautta. Pyhäkoulu. Tapulikahvit.

Su 23.6. klo 10 Messu Metsäkansan kirkossa. Liturgi Sirkka-Liisa Voutilainen, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Messussa avustaa

Maarit Henttonen-Hakala. Kolehti Kidutuksen uhrien kuntoutukseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta. Kirkkokahvit, Metsäkansan nuorisoseura.

Messut Kappelikirkosta ja Sääksmäen kirkosta voi kuunnella verkkoradion kautta, www.jarviradio.

fi/nettikirkot/ - linkki verkkoradioon myös seurakunnan kotisivujen etusivulla.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus

palvelee arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9–10 (ei arkipyhinä).

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 744 1648

Terhi-Maria 040 776 2782

Pihla 040 553 1007

Mikäli sinulla ei ole puhelinta

tai puheaikaa, tule seurakunta[1]talolle ajanvarausaikaan.

To 20.6. klo 11 Arkimessu Vanhan

kirkon muistomerkillä, Valkeakoskenkatu 27.

To 20.6. klo 11.30–12.30 Toivon

talon grillijuhlat seurakuntatalon pihalla. Makkaraa, kahvia ja  lisukkeita. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Toivon talon ruokailun kesätauko 21.6–6.8.

LAPSET JA PERHEET

Kesän perhekahvilat Sorrilan kerhopisteessä 3.–17.6.

Koulukatu 6A maanantaisinklo 13–15.30 ja perjantaisin klo 9.30–12.00

Sääksmäen kirkolla, ke 19.6. klo 9.30–11.30

saaksmaenseurakunta.fi/kesakahvilat

Lasten kerhoihin kaudelle 2024–2025 on menossa jatkuva haku

vapaille paikoille osoitteessa

saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet.

NUORET JA NUORET AIKUISET

Nuortentilalla tapahtuu:

Ke Nuortenilta klo 18–21

To Nuorten Aikuisten Hengailu

klo 18–20

Seuraava Hengailu 27.6.

Nuortenleirit melkein joka kuukausi. Ilmoittautumiset netissä.

LIIKKUVA SEURAKUNTA

Keskiviikkoisin klo 18 lentopalloa Pappilanniemessä. Pelin jälkeen sauna.

TIEKIRKOT

Sääksmäen kirkko on avoinna

joka päivä klo 10–18. Opas arkisin

klo 10-18, muina aikoina opastusnauha (suomi, ruotsi, englanti,

saksa) on vierailijoiden käytössä. Metsäkansan kirkko on avoinna

joka päivä klo 10-18. Kirkossa ei ole opasta.

MUU TOIMINTA

To 13.6. klo 19 Rukouspiiri, Sääksmäen kirkko.

Tässä lehti-ilmoituksessa julkaistaan vain osa seurakunnan tapahtumista ja toiminnasta. Lisää löydät kotisivuilta saaksmaenseurakunta.fi/tapahtumat.

YouTube-video

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan torstaisin Valkeakosken Sanomissa. HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia. Emme julkaise verkkosivuillamme lehdessä ilmoitettuja tietoja kastetuista, vihityistä tai kuolleista.