Kirkolliset ilmoitukset

Sivulla on ennen 23.9.20 julkaistuja YouTube-videoita, joihin ei ole tekstitystä.

Jumalanpalvelukset:

21.sunnuntai helluntaista, aiheena Jeesuksen lähettiläät.

Su 25.10. klo 16 Valomerkki – loistava messu Kappelikirkossa. Arni Hukari, Pirkko Pyyhtiä ja Tomi Pöntinen. Kolehti: Tavoittamattomien tavoittamiseen Itä-Aasiassa Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n opetus- ja hanketoiminnan kautta.

Su 25.10. Erityisjumalanpalvelus Kappelikirkosta. KV-kirkkopyhä. Liturgi Pirjo Tuiskunen, avustajina Arni Hukari ja Terhi-Maria Ekman, kanttorina on Maaret Manni-Korpi. Jumalanpalvelus on nauhoitettu etukäteen ja se on nähtävillä seurakunnan YouTube-kanavalla.

Vastuuviikon rukoushetki

Pe 23.10. klo 11 Vastuuviikon rukoushetki ja ehtoollinen Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4

Jumalanpalveluksia Kappelikirkosta voi seurata Sääksmäen seurakunnan YouTube-kanavalta sekä verkkoradion kautta. Linkki YouTubeen ja verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi. Huomaathan, että verkkoradio ei toimi IE-selaimella.

Diakoniatyö:

Diakoniatoimisto avoinna ajanvarauksella ma, ti ja to klo 9-12. Ajanvaraukset ja tiedustelut ma, ti ja to klo 9-10 numerosta 040 350 4901.

Arkisin klo 11.30-12.30 Toivon talon ruokailu seurakuntatalolla. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille ja eläkeikäisille.

Pe 23.10 klo 13.30-15 kaikille avoin Diakoniakahvila Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4

Lapset ja perheet:

Päiväkerhot ovat käynnissä, tervetuloa mukaan. Kerhoihin on ilmoittautuminen, jonka löydät www.saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet

Perhekahvilat perjantaisin klo 9.30-11.30 Eerola (Eerolantie 7), Sassi (Kullervontie 2), Sääksmäen kirkontupa (Kelhinpolku 20)

Vauvakahvila maanantaisin 9.30-11.30 ja Taaperokahvila tiistaisin 9.30-11.30 os. Sorrila, Koulukatu 6A (sisäänkäynti sisäpihan kautta)

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Nuorten ilta joka keskiviikko klo 18-21 seuriksen nuorisotilassa, Valkeakoskenkatu 27.

OMG-raamis joka torstai klo 18 seuriksen nuorisotilassa, Valkeakoskenkatu 27.

Musiikki:

Pe 30.10. klo 19.00 Requiem – renessanssimusiikin lempeää valoa Pyhäinpäivään. Vokaaliyhtye Cantus Alaudae, johtaa Debra Gomez-Tapio, Ilpo Laspas, urut. Ohjelma 10 / 15€ ovelta tuntia ennen. Järjestäjät Sääksmäen seurakunta ja Tampereen vanhan musiikin ystävät ry.

Muu toiminta:

Kohtaamispaikan avoin kahvila tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13.

Kahvittelua ja yhdessäoloa kaikenikäisille, vapaaehtoinen kahvimaksu diakonian eri kohteiden hyväksi. Lähetyspuoti avoinna Kohtaamispaikan aukioloaikoina.

Ma 26.10. klo 14-15.30 Päiväkahvit HakaCafessa, Torikeskus. Istahda maanantaisin seurakunnan työntekijän pöytään, tarjolla mukavia kohtaamisia ja ilmaiset pullakahvit!

Ma 26.10. klo 16 English Conversation Group Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4. Rentoa jutustelua englanniksi ilman osaamisen pakkoa!

Ma 26.10. klo 18 Ilosanomapiiri Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

Ti 27.10. klo 14 Sääksmäen lähetyspiiri Sääksmäen kirkontuvalla.

Ti 27.10. klo 17 Etsijän lukupiiri Kohtaamispaikalla. Kirjana Sakari Huovinen,  Isän Kädestä. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi lukenut kirjaa.

Ti 27.10. klo 18 Löytöretkellä –ilta, Valkeakoskenkatu 27. Löytöretkellä ollaan Raamatun ja Katekismuksen äärellä, aiheena Jeesus – lupausten täyttymys.

Ti 27.10. klo 17 Käsityöpaja Kohtaamispaikalla.

To 29.10. klo 9-11 Miesten juttutupa Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4. Aiheesta ”Jeesuksen lähettiläät” alustaa Juha Valkama. Isäntinä Heikki Loponen ja Hannu Pusa.

To 29.10 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa

Pe 30.10. klo 10-13 Kohtaamispaikan Lähetyspuodissa paljon makeita ja suolaisia leivonnaisia myytävänä. Leivonnaisia voi tuoda myös myyntiin. Tied. Elina 0401617026.Tule tutustumaan puotiin, kävijöiden kesken arvotaan puodin tuotteita!

To 5.11. klo 14 Leskien kahvila, Seurahuoneenkatu 4. Avoin vertaistukiryhmä eläkeiässä oleville leskille. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja ajatuksia, annetaan tukea toisille kahvipöydän ääressä keskustellen. Tule rohkeasti mukaan.

Sauna-ja lentopallovuorot Pappilanniemessä:

Maanantaisin klo 17.00 naisten saunavuoro.

Maanantaisin klo 17.30 miesten lentopallovuoro, jonka jälkeen sauna klo 19.00.

HUOM!16.11 Pappilanniemessä on yksityistilaisuus, joten vuoroja ei silloin ole.

Turvallisuus seurakunnan tilaisuuksissa

Kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa huolehditaan osallistujien koronaturvallisuudesta. Tilaisuuksissamme suositellaan kasvomaskien käyttöä ja huolehditaan jokaisen hyvästä käsihygieniasta. Henkilökunta opastaa tarvittaessa kasvomaskien käytössä ja käsihygienian noudattamisessa. Myös turvaväleistä on huolehdittu ja seurakunnan tiloihin ja kirkkoihin otetaan vain rajoitettu määrä ihmisiä.  Sääksmäen seurakunta seuraa ja noudattaa toiminnassaan AVIn ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suosituksia ja ohjeita.

Tulethan kirkkoon ja muihin tilaisuuksiin vain oireettomana ja terveenä.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.