Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset:

2. paastonajan sunnuntai, aiheena Rukous ja usko.

Su 17.3. klo 10 Messu Metsäkansan kirkossa. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski. Naistyön naiset tarjoavat kirkkokahvit. Tekstinlukijoina Hannele Harinen ja Tuulikki Strand-Niemelä. Messussa laulaa Markku Sarkki.

Su 17.3. klo 18 Iltakirkko Kappelikirkossa. Liturgi Teemu Salminen, kanttorina Maaret Manni-Korpi ja avustajana Elina Virtanen. Kohtaamispaikan emännät tarjoavat kirkkokahvit.

Diakoniatyö:

Diakoniatoimisto on avoinna ma-to klo 9-12. Ajanvaraus numerosta 040 350 4901 ma-to klo 9-10.

Toivon talon ruokailu joka arkipäivä klo 11.30-12.30, hinta 2 €. Koulujen ylijäämäruoan jakelu omiin astioihin ilmaiseksi noin klo 12.50. Kauppojen päiväysruoan jakelu seurakuntatalolla joka arkipäivä klo 10, mikäli tavaraa on. Myös EU-ruokatavaroiden jako jatkuu seurakuntatalolla

La 16.3. klo 14-15 Kehitysvammaisten kerho Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

To 21.3. klo 9.30 alkaen Mielenterveyskuntoutujien retki. Lisätietoja Arni Hukari ja Päivi Isomäki.

To 21.3. klo 14 Leskien kahvila Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4. Runojen maailmasta kertomassa Hilkka Särelä.

Pe 22.3. klo 13.30 Diakoniakahvila, Seurahuoneenkatu 4. Mukana Terhi-Maria Ekman ja Päivi Isomäki.

Eläkeikäisten toiminta:

Ikääntyvien kuntoliikunnat: maanantaina klo 11 seurakuntatalolla ja lauantaina klo 10 Juusontien kerhotilassa.

Ti 19.3. klo 13 Apian kerho talon ja ympäristön asukkaille. Kahvitarjoilu. Kerhon vetäjinä Marja-Leena Innala ja Anu Viikki.

To 21.3. klo 13 Tohkan kerho Tohka-talossa. Kahvitarjoilu. Kerhon vetäjänä on Marja-Leena Innala.

ELÄKEIKÄISTEN PÄIVÄTANSSIT,perjantaina 29.3. klo 13-15

seurakuntatalolla. Tahdittajana ”Iso J” Fredrikson, puffetti, vapaa pääsy.

Tapahtumassa voi osallistua YV-keräykseen!

Ke 20.3. klo 13 Yhteiset syntymäpäivät 80- ja 85- ja 90-vuotiaille Pappilanniemessä. Jumalanpalveluksen liturgina Teemu Salminen, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Avustamassa on Kirsti Rantala.

Lapset ja perheet:

Eskareille ja ekaluokkalaisille leiri Pappilanniemessä 3.-4.5. Leirille mahtuu 30 lasta. Ilmoittautumiset kotisivujen kautta 1.-31.3. osoitteessa www.saaksmaenseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautumiset

Syksyn uudet päiväkerhopaikat ovat haussa 17.3 asti. Paikkaa haetaan osoitteessa www.saaksmaenseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautumiset

Kesän kerhoissa ja koululaisten kesätoiminnassa on vielä tilaa. Vapaita paikkoja voi hakea osoitteessa www.saaksmaenseurakunta.fi/ryhmat/ilmoittautumiset

Pe 15.3. klo 9.30–11.30 Perhekerhojen yhteinen tapahtuma Eerolan perhekerhossa. Muissa perhekerhopisteissä ei kerhoa.

Vauvakahvila tiistaisin klo 9.30-11.30. Osoitteessa Koulukatu 6A, kulku sisäpihan kautta.

Su 24.3. klo 15 Vekarakirkko Kappelikirkossa. Tule mukaan koko perheen voimin viettämään kanssamme pieni hetki helistintä helisyttäen ja yhdessä iloiten. Vekarakirkon toimittaa lasten pappi Arni Hukari ja kanttorina on Helga Anttikoski.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Ti 19.3. klo 14.30 Lasketteluretki Sappeeseen Valkeakosken Rinnelaskijoiden kanssa. Vapaita paikkoja voi kysyä Ilmarilta!

Ke 20.3. ja to 21.3. klo 16.30 ISTO 1, Isosen rooli & vastuut & oikeudet, seurakuntatalolla.

Ke 20.3. klo 18 Gospelkirkko nuorille seurakuntatalolla.

Nuorten ilta keskiviikkoisin klo 18-21 seuriksen nuorisotilassa.

To 21.3. klo 18 OMG-raamis seuriksen nuorisotilassa.

Musiikki:

Ma 15.4. klo 19 Pieni Passio Sääksmäen kirkossa. Laulun siivin –kuoro, joht. Samuel Ahtiainen. Saara Tamminen, viulu ja Juuso Horelli, piano.

Pe 3.5. klo 19.00 Club for Five Sääksmäen kirkossa - liput lippu.fi ja ovelta.

Muu toiminta:

Ti 19.3. klo 18-19 Gospel-lattarit naisille seurakuntatalolla. Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle – tervetuloa! Tunti 5 €. (Seuraavat kerrat 26.3., 23.4., 30.4. ja 14.5.)

Ke 20.3. klo 17 seurakuntatalolla, Sana elämään –lahjana luovuus. Luovan kirjoittamisen ryhmä, ohjaajana Jaana Pajaranta. Mukaan voi tulla, vaikka et olisi ollut mukana edellisillä kerroilla.

To 21.3. klo 9-11 Juttutupa miehille Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4. Mukana Matti Neulanen.

To 21.3 klo 13 Keskustan lähetyspiiri seurakuntatalolla; piirin vetäjänä Elina Virtanen.

To 21.3. klo 16 Rukouspiiri seurakuntatalon toimitushuoneessa.

To 21.3 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa.

To 21.3. klo 18 ”Hetki hiljaisuudelle”, naistenpäivä Kappelikirkossa.  Mukana toiminnanjohtaja Mika Pajunen, Hiljaisuuden Ystävät ry. Musiikki Tomi Pöntinen ja Markku Sarkki. Iltakahvit – tervetuloa!

Kohtaamispaikka avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13, Seurahuoneenkatu 4.

Rukouksen talo joka sunnuntai klo 17-20 Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

Lentopallo- ja saunavuorot Kärjenniemen koululla ja Pappilanniemessä:

Toiminta on maksutonta ja kaikkiin on vapaa pääsy.

Naisten sauna ma klo 17.00 Pappilanniemessä.

Naisten lentopalloa ma klo 19.30-21 Kärjenniemen koululla. Tervetuloa mukaan iloiseen höntsäporukkaan!

Miesten lentopallo-ja saunavuoro ma klo 17.30 Pappilanniemessä.

Miesten lentopallo ke klo 19.30-21 Kärjenniemen koululla.
Tapahtumatietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

Akaan Seutu julkaisee keskiviikkoisin osan Sääksmäen seurakunnan kirkollisista.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Sanat, jotka Herra on puhunut, ovat henki ja elämä. Joh. 6: 63
Hetki hiljaisuudelle, torstaina 21.3. klo 18 Kappelikirkossa