Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset:

Itsenäisyyspäivä, aiheena Kiitos isänmaasta.

Pe 6.12. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Juha Valkama, kanttorina Helga Anttikoski. Avustajina partiolaiset. Kirkkokahvit kirkontuvalla. Sääksmäen nuotiopoikien lupauksenanto jumalanpalveluksen jälkeen.

Pe 6.12. klo 10 Sanajumalanpalvelus seurakuntatalolla. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Kaisu Lehto. Avustajina Valkeakosken Reserviupseerikerho r.y.

Seppeltenlaskut hautausmailla seuraavasti:

klo 9.00 Metsäkansan hautausmaa

klo 9.45 Sääksmäen hautausmaa

klo 12.00 Valkeakosken hautausmaa

2. adventtisunnuntai, aiheena Kuninkaasi tulee kunniassa.

Su 8.12. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Markku Antola, kanttorina Helga Anttikoski. Messussa avustaa Terhi-Maria Ekman ja Valkeakosken Gideonit.

Su 8.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut Metsäkansan kirkossa. Metsäkansan kyläyhdistys tarjoaa glögiä. Pirkko Pyyhtiä ja kanttorina Kaisu Lehto.

Diakoniatyö:

Omaishoitajat HUOM: diakoniatyöllä on muutama ilmainen lippu omaishoitajille Waltteri Torikan Sydämeni Joulu-konserttiin 13.12 klo 19 Sääksmäen kirkkoon. Tiedustelut: terhi-maria.ekman@evl.fi (laitathan puhelinnumeron, niin voin tarvittaessa soittaa sinulle).

Diakoniatoimisto avoinna ilman ajanvarausta 2.12.-23.12. klo 9-12 Jouluavustuksen saamista varten jokaisen asiakkaan on esitettävä tosite vähävaraisuudesta.

Arkisin klo 11.30-12.30 Toivon talon ruokailu seurakuntatalolla. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille ja eläkeikäisille. Jouluateria 17.11. Ilmoittautuminen Toivon talon henkilökunnalle.

Koulujen ylijäämäruoan jakelu omiin astioihin ilmaiseksi noin klo 12.50. Kauppojen päiväysruoan jakelu seurakuntatalolla joka arkipäivä klo 10, mikäli tavaraa on.

Eläkeikäisten toiminta:

Ma 9.12. klo 11 syyskauden viimeinen ikääntyvien kuntoliikunta seurakuntatalolla. Jatkuu maanantaina 13.1.

Ti 10.12. klo 13 Apianpirtin hartaus Apianpirtillä. Aija Kaartinen ja Marja-Leena Innala.

To 12.12. klo 13 Tohkatalon hartaus Tohka-talon ja ympäristön asukkaille. Marja-Leena Innala ja Anu Viikki.

To12.12. klo 14 Leskien kahvila, Seurahuoneenkatu 4.

La 14.12. klo 10 syyskauden viimeinen ikääntyvien kuntoliikunta Juusontien kerhohuoneella. Jatkuu lauantaina 18.1.

Lapset ja perheet:

Kerhoissa on vielä tilaa. Päiväkerhoihin ja sisaruskerhoon ilmoittaudutaan mukaan osoitteessa saaksmaenseurakunta.fi. Taapero- ja vauvakahvilaan sekä perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Taaperokahvila maanantaisin klo 9.30-11.30. Osoitteessa Koulukatu 6A, kulku sisäpihan kautta.

Vauvakahvila tiistaisin klo 9.30-11.30. Osoitteessa Koulukatu 6A, kulku sisäpihan kautta.

Perhekerhot perjantaisin 9.30-11.30 Eerola, Eerolantie 7, Sääksmäen kirkontupa Kelhinpolku 20, Kärjenniemi, Vääränmäentie 7, Roukko, Juusontie 7, Sassi, Kullervontie 2 ja seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Nuorten ilta joka keskiviikko klo 18-21 seuriksen nuorisotilassa. Kaikille nuorille ja nuorille aikuisille. Tule paikalle omana itsenäsi!

OMG:ssä ihmetellään ja tutustutaan yhdessä Raamattuun välillä laulaen tai taiteillen. Joka toinen viikko torstaina klo 18-19.30.

Musiikki:

Su 8.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut Sääksmäen kirkossa.

Pe 13.12. kello 19.00 Waltteri Torikka  Sydämeni joulu –konsertti Sääksmäen kirkossa. Konsertteihin liput lippupalveluiden kautta.

Ma 16.12. klo 19.00 Joulun aavistus - Viihdekuoro AkkaBellat Sääksmäen kirkossa. Kuoron johtajana Kirsi Einola-Paavilainen. Ohjelman hinta 10€.

Valkeakosken Mieslaulajien joulukonsertit

Ti 17.12. klo 18.30 Kappelikirkossa ja  to 19.12. klo 18.30 Sääksmäen kirkossa.

Kuoron johtajana Enni Kyttänen. Ohjelman hinta 15 €.

Kauneimmat joululaulut  -tilaisuudet :

To 5.12. klo 14 Eläkeikäisten joululaulut seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27. Torttukahvit. Mukana Sirkka-Liisa Voutilainen ja Erkki Voutilainen, kanttorina on Kaisu Lehto.

Pe 6.12. klo 14 Haukilan koululla.

Su 8.12. klo 16 Metsäkansan kirkossa.

Su 8.12. klo 18 Sääksmäen kirkossa. Lehtitiedoista poiketen tilaisuudessa ei ole musiikkiopiston puhallinorkesteria.

To 12.12. klo 18 Pyörönmaan Peltolassa.

To 12.12. klo 18 Maailman kauneimman joululaulut Kappelikirkossa.

Pe 13.12. klo 18 Lasten kauneimmat joululaulut Kappelikirkossa.

Muu toiminta:

To 5.12. klo 13-15 Evankelinen lähetyspiiri, S & H Loponen, Kaaritie 30. Mukana Juha Silmu.

Ma 9.12. klo 14-15.30 Seurakunnan työntekijä päivystää Hakafoodissa,Torikeskuksessa. Tervetuloa juttelemaan, kahvit tarjotaan!

Ti 10.12. klo 14 Iltapäivä lähetystyön äärellä Sääksmäen kirkontuvalla. Mukana Arni Hukari kertomassa Japanin lähetystyöstä. Laulamme myös Kauneimpia joululauluja, joulupuuro- ja torttukahvit. Tervetuloa tutustumaa

Ti 10.12. klo 18 Jouluiset siioninvirsiseurat seurakuntatalolla. Kahvitarjoilu ennen seuroja alkaen klo 17.30. Siionvirsi- eli körttiseuroissa vuorottelevat lyhyet puheet ja ilman säestystä laulettavat siionin virret.  Mukana Kari Kauhanen, Aija Kaartinen ja Päivi Isomäki. Kanttorina on Helga Anttikoski.

Ti 10.12. Hiljaisuus hoitaa tapahtuma peruttu. Voit osallistua Jouluisiin siioninvirsiseuroihin, joissa Aija Kaartinen on mukana.

Ke 11.12. klo 16 Rukouspiiri toimitushuoneessa seurakuntatalolla.

To 12.12 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa. Yhteistä laulua, keskustelua, rukousta.

Kohtaamispaikka avoinna ti ja pe klo 10-13, Seurahuoneenkatu 4. Leppoisaa yhdessäoloa, seurustelua, kahvittelua ja tuoretta kahvileipää.

Joka sunnuntai Rukouksen talo klo 17-20, Seurahuoneenkatu 4.

Tapahtumatietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

Akaan Seutu julkaisee keskiviikkoisin osan Sääksmäen seurakunnan kirkollisista.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

YouTube-video
Jouluyön musiikkia 24.12. klo 22 Kappelikirkossa - tervetuloa! Tilaisuuteen on vapaa pääsy.