Kirkolliset ilmoitukset

Sivulla julkaistaan Akaan Seudussa ja Valkeakosken Sanomissa julkaistavat

Jumalanpalvelukset:

18.sunnuntai helluntaista, aiheena Kristityn vapaus.

Su 23.9. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Sadonkorjuun kiitos. Liturgi Markku Antola, avustajana Lotta Maijala ja kanttorina Helga Anttikoski. Palveluryhmänä Pohjois-Tyrvännön Martat.

Su 23.9. klo 18 Iltakirkko Kappelikirkossa. Työhyvinvointimessu. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Tomi Kujansuu.

Diakoniatyö:

Diakoniatoimisto on avoinna ma-to klo 9-12. Ajanvaraus numerosta 040 350 4901 ma-to klo 9-10.

Toivon talon ruokailu työttömille ja eläkeläisille ma-pe klo 11.30-12.30. Hinta 2 €. Kouluruoan jakelu koulupäivisin ilmaiseksi noin klo 13. Molemmat seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27.

Pe  21.9 klo 13.30-15 Diakoniakahvila diakoniatyön asiakkaille Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4

Eläkeikäisten toiminta:

Ikääntyvien kuntoliikunta lauantaisin klo 10.00 Juusontien kerhotilassa. Maanantain kuntoliikunnat klo 11.00 seurakuntatalolla. HUOM! kellonaika ja paikka ovat muuttuneet.

To 27.9. klo 13 Tohkan piiri. Avoin piiri Tohka-talon ja lähialueen vanhemmalle väelle. Tervetuloa toivottaa Jouni Kivimaa.

Lapset ja perheet:

Vauvakahvila tiistaisin klo 9.30-11.30 osoitteessa Koulukatu 6A (sisäänkäynti sisäpihan kautta)

Perhekerhot perjantaisin klo 9.30-11.30.

Perhekerhot kokoontuvat seuraavissa kerhopisteissä:

Eerola (Eerolantie 7), Sääksmäen kirkontupa (Kelhinpolku 20), Kärjenniemi (Vääränmäentie 7), Roukko (Juusontie 7), Sassi (Kullervontie 2) ja Seurakuntatalo (Valkeakoskenkatu 27, käynti teatterinpuoleisesta päätyovesta).

Mikkelinpäivän perhemessu su 30.9. klo 18.00, Metsäkansan kirkossa. Mukaan kutsutaan erityisesti lapset kummeineen. Päivä- ja perhekerholaisten sekä iltapäivätoiminnan lapsien enkeliaskarteluja nähtävillä kirkossa.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

To 27.9. klo 18 OMG –raamis nuorille seuriksella.

Musiikki:

To 27.9. klo 13 Virsikulkuset seurakuntatalolla. Tervetuloa mukavaan lauluryhmään. Virsikulkusten vetäjänä toimii kanttori Maaret Manni-Korpi.

Muu toiminta:

Kohtaamispaikka avoinna, Seurahuoneenkatu 4, tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13. Tarjolla kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Vapaaehtoinen kahvimaksu. Hartaus ti 25.9. klo 11 Matti Neulanen

To 27.9. klo 18 Kotiseurat Penttisellä Painossa

Su 30.9.klo 17  Sovinto-musikaali Tampere- talossa. Retki etukäteen ilmoittautuneille. Bussireitti: 15.30 Tallilta- Sointulan lenkki- Apiankatu- Linja-autoaseman tilausajopysäkki- Ulvajankatu- Tallikatu- Roukontie- Kaakonojantie- Seminmutka- Kohti Tamperetta.

Rukouksen talo joka sunnuntai klo 17-20 Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

La 29.9. klo 18 Aika on ylistää Kappelikirkossa. Mukana Meri-Helmi Band ja Pekka Haapala band.

LÄHETYSLOUNAS

Su 30.9. klo 11.30 – 13 seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27

Perinteinen pitopöytä katettuna. 15 €, lapsialennus. Tuemme Suomen Lähetysseuran nimikkotyötä Nepalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Boliviassa. Tervetuloa herkulliselle lounaalle! Valmistelutalkoot pe 28.9 klo 14 alkaen ja la klo 8 alkaen. Myyjäispöytä, arpajaiset.

Ti 9.10. klo 9-16 Ystäväkoulutus Hoivakoti Wäinämöisessä. Koulutus on maksuton, sis. lounaan. Järj. Sääksmäen seurakunta, SPR ja Valkeakosken kaupunki.  Tied. ja ilm. viim. 5.10. elina.m.virtanen@evl.fi tai 040 553 1007.

Lentopallo- ja saunavuorot Kärjenniemen koululla ja Pappilanniemessä:

Naisten sauna ma klo 17 Pappilanniemessä.

Naisten lentopalloa ma klo 19.30-21 Kärjenniemen koululla.

Miesten lentopallo-ja saunavuoro ma klo 17.30 Pappilanniemessä.

Miesten lentopallo ke klo 19.30-21 Kärjenniemen koululla.

Tapahtumatietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

Akaan Seutu julkaisee keskiviikkoisin osan Sääksmäen seurakunnan kirkollisista.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.