JUMALANPALVELUKSET

4. sunnuntai helluntaista, aiheena Kadonnut ja jälleen löytynyt

Su 3.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Teemu Salminen, kanttorina Tuija Peltokoski. Tapulikahvit. Pyhäkoulu.

Su 3.7. klo 13 Konfirmaatiomessu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Tomi Pöntinen. Avustajina Leena Uurainen ja Ilmari Veima. Liikkuva ripari.

Su 3.7. klo 18 Kohtaamisia sateenkaaren alla Kappelikirkossa. Teemu Salminen, Timo Waris ja musiikki Tuija Peltokoski.

5. sunnuntai helluntaista, aiheena: Armahtakaa!

Su 10.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski. Pyhäkoulu ja tapulikahvit.

Kolehti: Nuorten perus- ja ammattikoulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta teemalla Koulutus on avain oman elämän hallintaan.

Su 10.7. klo 13 Konfirmaatiomessu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Pöntinen. Avustamassa ovat Marko Itkonen ja Inka Valtamo.

Apostolien päivä, aiheena Herran palveluksessa

Su 17.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Kesävieraiden kirkkopyhä. Luomakunnan sunnuntai. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Helga Anttikoski. Kirkkokahvit ja pyhäkoulu.

Kolehti: Tampereen hiippakunnan nimikkolähettien Sakar ija Päivi Löytyn työn tukemiseen eteläisessä Afrikassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Su 17.7. klo 13 Konfirmaatiomessu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Tomi Pöntinen. Avustajana Ilmari Veima. Maailman ihmeet – ripari.

7. sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden laki

Su 24.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Tapulikahvit ja  pyhäkoulu.

Liturgi Aija Kaartinen, kanttorina Monika Välimäki.

Kolehti: Pakolaistaustaisten kristittyjen varustamiseen lähetystyöhön Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n kautta.

Ke 27.7. klo 18 Luonnossa liikkuva jumalanpalvelus alkaa aina vanhan kirkon muistomerkiltä, Valkeakoskenkatu 27, tervetuloa. Lenkkikirkkojen toteuttajana on Teemu Salminen.

Keskiviikkoisin klo 18 Luonnossa liikkuva jumalanpalvelus alkaa aina vanhan kirkon muistomerkiltä, Valkeakoskenkatu 27, tervetuloa. Lenkkikirkkojen toteuttajana on Teemu Salminen.

Messut voi kuunnella verkkoradion kautta, linkki seurakunnan kotisivujen etusivulla.

Kappelikirkon jumalanpalvelukset striimataan ja ne voi katsoa seurakunnan YouTube-kanavalta.

HUOM! Kesällä sunnuntain aamujumalanpalvelus aina klo 10 Sääksmäen kirkossa. Jumalanpalvelukseen on maksuton linja-autokuljetus kaupungista Valkeakosken Liikenteen autoilla.

Reitti:

Lähtö klo 8.50 Mäntylän pysäkiltä ja ajaa reittiä Kaakonojantie-Salomaantie-Eerolantie-Painontie-Roukontie- Lempääläntie-Tallikatu-Ulvajankatu-Apiankatu- Sointulan kierros-Hakakatu-Kalmistonkatu-Sääksmäentie-Sassi-Vallon alue-Sääksmäen kirkko 9.40.

Paluu noin klo 11.45 samaa reittiä.

HALUATKO KESKUSTELLA PAPIN KANSSA?

Vuorossa oleva pappi tavoitettavissa joka päivä klo 9-19 numerosta 040 350 4902. Numerosta voi tilata myös yksityisen ehtoollisen.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus palvelee arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10. (ei arkipyhinä)

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 744 1648

Terhi-Maria 040 776 2782

Pihla 040 553 1007

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ajanvarausaikaan.

Kohtaamispaikan kahvila, Seurahuoneenkatu 4

Suljettu 24.6.–29.7. Avoinna 5.8. lähtien joka perjantai.

Toivon talon ruokailu ja kaupparuoan jakelu seurakuntatalolla alkaa 1.8. Kouluruoan jako sitten, kun koulut alkaa

NUORET JA NUORET AIKUISET

Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

Nuorten illat keskiviikkoisin seuriksen nuorisotilassa klo 18.00.

Pe 1.7. klo 18-21 Lautapeli-ilta seuriksen nuorisotilassa.

Lisätietoa nuorten toiminnasta voi kysyä Ilmarilta, 040 744 1639.

MUSIIKKI
Su 24.7. klo 18
Tunteiden sävelet – konsertti Sääksmäen kirkossa, Tea Hellsten. Konsertissa kerätään kolehti Ukrainan sotaa pakeneville, apu toimitetaan perille Kirkon ulkomaanavun kautta.

LÄHETYSTYÖ, RUKOUSPIIRIT JA MUU TOIMINTA

To 30.6. klo 18 Rukouspiiri, Sääksmäen kirkko.

To 14.7. klo 18 Rukouspiiri, Sääksmäen kirkko.

La 16.7. alkaen klo 8–20 Hiljaisuuden luostari Metsäkansan kirkossa. Tiedustelut Teemu Salminen.

PYHÄN OLAVIN PYHIINVAELLUS

Ma 4.7. klo 14-17 Polkupyörävaelluksen vetäminen Valkeakoski Kappelikirkko - Metsäkansan kirkko - Lempäälän Pyhän Birgitan kirkko. Lempäälässä päivällistä tarjolla kello 17.00 alkaen, vaeltajien messu/rukoushetki kello 19. Tiedustelut Teemu 0400 515 648

OPASTETUT  HAUTAUSMAAKIERROKSET

Hautausmaakierrokset alkaa klo 17.00, Sääksmäen kierrosten yhteydessä Sääksmäen lähetystyön järjestämät tapulikahvit.

Oppaana hautausmaakierroksilla Heikki Heino Valkeakoski-seurasta

To 7.7. Sääksmäki

To 14.7. Valkeakoski

To 11.8. Sääksmäki

To 18.8. Valkeakoski, kulttuurivaikuttajien kierros

SAUNAVUOROT PAPPILANNIEMESSÄ

Saunat keskiviikkoisin koko kesän seuraavasti:

naiset klo 17.30-19 ja miehet klo 19-20.30

Heinäkuussa 6.7 ja 13.7. Elokuussa saunavuorot 10.8, 17.8. 24.8 ja 31.8.

TIEKIRKOT METSÄKANSASSA JA SÄÄKSMÄELLÄ

Metsäkansan kirkko on avoinna joka päivä 20.6 alkaen klo 10-18. Lisätietoa tiekirkot.fi

Sääksmäen kirkko on avoinna joka päivä klo 10-18. Kirkossa on nauhoitettu opastus useilla eri kielillä. Lisätietoa tiekirkot.fi

Lehdessä ilmoitettuihin tietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan torstaisin Valkeakosken Sanomissa. HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia. Emme julkaise verkkosivuillamme lehdessä ilmoitettuja tietoja kastetuista, vihityistä tai kuolleista.