Valkeakosken seurakuntatalo

Valkeakoskenkatu 27, PL 18 , 37601 Valkeakoski
Fax: 03 584 2737

Seurakuntatoimisto, hautausasioiden toimisto ja taloustoimisto ovat avoinna ma, ti, to ja pe klo 9-11 ja 12-14. Seurakuntatalo on avoinna arkisin klo 9-14.

Seurakuntatalolta löytyvät seurakuntatoimisto, hautausasioiden toimisto, viestintä, diakoniatoimisto, nuorisotoimisto sekä Toivon talo.

Seurakuntatalon osa, jossa seurakuntatoimisto ja seurakuntasalit sijaisevat on valmistunut 1954. Rakennuksen Oikokadun puoleinen siipi valmistui jo vuonna 1952 ja siinä on alunperin ollut henkilökunnan asuntoja.

Kaksikerroksisen laaajennusosan suunnitteli arkkitehti Erik Lindroos. Alkuperäisessä suunnitelmassa ensimmäiseen kerrokseen sijoitettiin leikki- ja voimistelusali, askarteluhuone, sauna peseytymis-ja pukeutumishuoneineen, talonmiehen asuinhuoneiston, joka käsitti 2 huonetta ja keittiön sekä huoneen ja keittokomeron asunnon kerhotyöntekijöille. Lisäksi tähän kerrokseen suunniteltiin autotalli. Toiseen kerrokseen arkkitehti suunnitteli seurakuntasalin 250 hengelle, kirkkoherranviraston, taloustoimiston, ravintolahuoneen ja keittiön sekä kirkollisten hallintoelinten kokoushuoneet ja kaksi kerhotilaa.

Seurakuntatalon peruskorjauksen toteuttu Arkkitehtitoimisto Timo Penttilä ja se valmistui 1996. Peruskorjauksen yhteydessä rakennukseen lisättiin mm.toimistotiloja ja voimistelusali purettiin. Seurakuntatalon pohjakerroksessa ja taloustoimistossa tehtiin muutos- ja korjaustöitä 2000-luvun lopussa ja takapihalla sijainneet autotallit purettiin.

Seurakuntatalossa on kolme seurakuntasalia, nuorten tila sekä erilaisia pienempiä kokoontumistiloja, joita voi vuokrata.

Kaikki tilavaraukset tehdään seurakuntatoimistosta.

Hinnasto Tilavuokrat

Tilat:

Toimitushuone, 15 henkilöä

Seurakuntasali 2+3, 70 henkilöä

Seurakuntasali 1, 90 henkilöä

Takkahuone, 15 henkilöä

Nuortentila, 30 henkilöä

Tilavuokrat seurakunnan tiloissa säännöllisesti kokoontuvilta ryhmiltä:

Kerran kuussa kokoontuva ryhmä 45€/kausi

Kaksi kertaa kuukaudessa kokoontuva ryhmä 70€/kausi

Viikottain kokoontuva ryhmä 90€/kausi

Lisätilan vuokra 5€

Parkkipaikkoja (25) seurakuntatalon päädyssä Valkeakoskenkadulla.

Seurakuntatalon sisäpiha ja Oikokadun puoleiset parkkipaikat on varattu seurakunnan työntekijöiden käyttöön.

Wi-Fi

Valkeakoskenkatu 27, PL 18, 37601 Valkeakoski

Lähettien matkassa

Kappelikirkon messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus seurakuntatalolla. Mukana Etu-Aasiaan lähtevät SEKL:n uudet nimikkolähettimme Anna-Maija ja Veijo.

Valkeakoskenkatu 27, PL 18, 37601 Valkeakoski

Ollaan kuulolla!

Ollaan Kuulolla!- on työntekijöiden ja seurakuntalalsiten yhteinen ilta, jossa puhutaan toiveista, unelmista ja yhdessä tekemisestä.