Ruoka-apu 

 

Toivon talon ruokailu on auki ma-to klo 11.30-12.30 hygienia- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Ruokailun hinta 2 euroa. Toivon talolle otetaan vastaan ruokalahjoituksia. 

Toivon talon jouluateria tiistaina 20.12. 1. kattaus klo 11.30 ja 2. kattaus klo 12.30.  Ilmoittautuminen paikan päällä 8.12. mennessä. 

Kauppojen ylijäämäruokaa jaetaan ma-to klo 10.30. Koulujen ylijäämäruokaa jaetaan omiin astioihin noin klo 12.50 ma-to kouluaikoina. 

Kauppojen ja koulujen ylijäämäruoan jakelussa vaaditaan asiakaskortti. Asiakaskortin saa diakoniatyöntekijöiltä ja sitä haettaessa on esitettävä joku tosite vähävaraisuudesta, esimerkiksi toimeentulotukilaskelma, päätös työttömyyskorvauksesta tai eläkkeestä. Asiakaskorttiin tulee asiakkaan nimi + ruokakunnan koko ja se esitetään ruokajaossa aina pyydettäessä. Jos satunnaisesti on tarve viedä ruokaa myös jollekin muulle, myös sitä varten haetaan lupa diakoniatoimistosta.

Molemmat ruokajaot ja ruokailu seurakuntatalon yläkerrassa. Tulethan vain terveenä ja selvin päin ruokailuun ja ruokajakeluihin! 

Vähävaraisten ruoka-avun yhteyshenkilönä Sääksmäen seurakunnassa toimii diakoniatyöntekijä
Päivi Isomäki, 040 7441648
. Voit olla yhteydessä myös muihin diakoniatyöntekijöihin.

Ruoka-apu toteutetaan yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa.

 

Muualla verkossa: www.ruoka-apu.fi