Ruoka-apu 

 

Kauppojen ylijäämäruoan jakelussa vaaditaan asiakaskortti 2.5. alkaen. Asiakaskortin saa diakoniatyöntekijöiltä ja sitä haettaessa on esitettävä joku tosite vähävaraisuudesta, esimerkiksi toimeentulotukilaskelma, päätös työttömyyskorvauksesta tai eläkkeestä. Asiakaskorttiin tulee asiakkaan nimi + ruokakunnan koko ja se esitetään ruokajaossa aina pyydettäessä. Kouluruoan jakelussa asiakaskorttia ei vaadita. Jos satunnaisesti on tarve viedä ruokaa myös jollekin muulle, myös sitä varten haetaan lupa diakoniatoimistosta.

Toivon talon ruokailu on auki ma-to klo 11.30-12.30 hygienia- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Ruokailun hinta 2 euroa. Toivon talolle otetaan vastaan ruokalahjoituksia. 

Kauppojen ylijäämäruokaa jaetaan ma-to klo 10.30. Koulujen ylijäämäruokaa jaetaan omiin astioihin noin klo 12.50 ma-to kouluaikoina. Molemmat ruokajaot seurakuntatalon yläkerrassa.  Ruokajaossa käytetään maskia ja huolehditaan turvaväleistä. Tulethan vain terveenä ja selvin päin ruokailuun ja ruokajakeluihin! Ilmaisia kangasmaskeja voi kysyä diakoniatyöntekijöiltä tai ruoka-avun henkilökunnalta. 

Vähävaraisten ruoka-avun yhteyshenkilönä Sääksmäen seurakunnassa toimii diakoniatyöntekijä
Päivi Isomäki, 040 7441648
. Voit olla yhteydessä myös muihin diakoniatyöntekijöihin.

Ruoka-apu toteutetaan yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa.

 

Muualla verkossa: www.ruoka-apu.fi