Leirien kuvaukset

 

Pienryhmäripari

Pienryhmäripari on tarkoitettu heille, joiden on vaikea olla osa isoa ryhmää. Leiri pidetään seurakuntatalolla ja yöt ollaan kotona.

 

Lasketteluripari

Leiri vietetään Kuopiossa tehden paljon samoja asioita kuin muillakin leireillä. Ohjelmassa on siis musiikkia, pelailua ja työskentelyhetkiä. Leiriltä mennään kahtena päivänä laskettelemaan. Laskettelulle on myös vaihtoehtoista toimintaa niille, jotka eivät halua toisena tai kumpanakaan päivänä halua lasketella.

 

Päiväleiri

Päiväleirillä tehdään paljon samoja asioita kuin muillakin leireillä. Ohjelmassa on siis musiikkia pelailua ja työskentelyhetkiä. Leiriltä mennään kuitenkin öiksi kotiin.

 

Metsäily-, Kokki-, Elokuva The movie, Amazing (G)race ja Valoon tai varjoon -ripari

Pappilanniemessä vietettävistä rippileireistä suurin osa on hyvin samanlaisia. Kaikilla leireillä on musiikkia, pelailua ja työskentelyhetkiä. Leireillä kuitenkin painotetaan leirin nimen mukaisia asioita. Leirillä tapahtuvaan toimintaan voi myös itse vaikuttaa kertomalla toiveistansa etukäteistapaamisissa.

Leirin voi siis valita sen perusteella, mikä kuulostaa mielenkiintoiselta. Kaikki leirit ovat kuitenkin monipuolisia, eli nimen takia ei tarvitse jättää hakematta leirille, joka sopii esimerkiksi aikatauluihin parhaiten.

 

Vaellus- ja tunturiripari

Leirit pidetään Lapissa ja niillä käydään vaeltamassa. Näistä leireistä järjestetään vain se, johon hakee useampi leiriläinen. Voit esimerkiksi hakea molemmille leireille ja laittaa ensisijaiseksi toiveeksi sen kumpi vaikuttaa paremmalta.

Vaellusriparilla majoitutaan pääasiassa teltoissa ja vaelletaan useana päivänä. Tuntuririparilla majoitutaan pääasiassa leirikeskuksessa ja vaelletaan parina päivänä.