Raamattuopetusta, hartauksia ja rukousta

Raamattupiireissä, hartaustilaisuuksissa ja rukouspiireissä puhutaan elämän ja uskon kysymyksistä, tutkitaan Raamattua ja rukoillaan.

Rukous-ja raamattupiirit

Ryhmät ja –piirit on tarkoitettu pysähtymispaikoiksi Raamatun äärellä. Ne tarjoavat niin yleissivistävää tietoa, raamatuntietoutta kuin uskon kysymysten pohdiskeluakin. Ryhmät ovat pienryhmiä, joissa on helppo keskustella, esittää kysymyksiä tai siellä saa olla vain kuulollakin.

Raamattupiirit kokoontuvat vapaaehtoisen vetäjän tai seurakunnan työntekijän johdolla. Raamatun käsittelytavat, kohdat ja aikataulu sovitaan jokaisessa piirissä erikseen.

Ryhmät kokoontuvat, joko viikoittain tai harvemmin esim. kerran kuukaudessa periaatteella.

Säännöllisesti kokoontuvat ryhmät:

Rukouspiiri naisille seurakuntatalolla joka toinen maanantai  klo 16 seurakuntatalon toimitushuoneessa (parittomilla viikoilla).

Rukouksen talo Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4, joka sunnuntai klo 17-19.

Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa joka toinen torstai klo 18.00 (parillisilla viikoilla).

Raamattupiiri miehille seurakuntatalolla maanantai-iltoina klo 18.30 noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Raamattupiirejä kodeissa erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Raamattupiireistä ilmoitettaan kirkollisissa ja tapahtumakalenterissa.