Toimintaa kouluikäisille pojille ja tytöille

Järjestämme koululaisille erilaisia kerhoja iltaisin koulupäivien jälkeen.

Kerhoissamme lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteisesti kehittämää osaamistaan ja omia vahvuuksiaan sekä kehittämään ryhmässä toimimisen taitoja.

Kerhonohjaajina toimivat koulutetut nuoret.

Tervetuloa mukaan!

Keskeisimpinä toimintamuotoinamme kouluikäisten parissa on kerho-ja leiritoiminta sekä yhteistyö Valkeakosken kaupungin lapsi-ja nuorisotyötä tekevien tahojen sekä koulujen kanssa.

Kaikki kerhot on tarkoitettu tytöille ja pojille. Kerhot ovat maksuttomia.

Kaikessa toiminnassa otamme huomioon koronarajoitukset ja ohjeet. Tästä voit lukea / ladata ohjeet.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kokkailua ja kohellusta:

Sorrila, Koulukatu 6, seurakunnan kerhotilassa torstaisin klo 16.30-18.30.  Kerho on tarkoitettu 2.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Korona-aikana paikkoja on rajoitetusti, sillä tilassa saa kerralla kokoontua vain 10 henkilöä maskin kanssa. Mikäli jäät varasijalle, ilmoitamme heti, kun rajoitukset helpottaa ja saat paikan.

Kerhooon on ilmoittautuminen ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Sählykerhot noudattavat Avin suosituksia max 10 hlöä/ samassa tilassa. Sählykerhossa on kävijöitä yli 10 hlöä.  Yritämme löytää tavan, jolla voisimme käynnistää kerhot. Ilmoitamme asiasta heti kun seurakunta on tehnyt päätöksen miten tämä saadaa käyntiin suositusten puitteissa. Olemme pahoillamme asiasta.

Sählykerhot:

Pappilanniemen sählykerho

Sählykerho 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerho toimii Pappilanniemen kurssIkeskuksessa Olavi salissa torstaisin klo 17.30 - 18.30. Kaikki pelaavat omilla taidoillaan. Suosittelemme sisäpelitossujen käyttöä.

Kerhoon on pakollinen ilmoittautuminen. KERHO ON TÄYNNÄ!

Kärjenniemen sählykerho

Sählykerho 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille. Kerho toimii kärjenniemen koululla torstaisin klo 18.00 - 19.30. Kaikki pelaavat omilla taidoillaan. Suosittelemme sisäpelitossujen käyttöä.

Kerhoon on pakollinen ilmoittautuminen. KERHO ON TÄYNNÄ!

Lisätietoja sählykerhoista Janne Virtanen, janne.virtanen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä,
Muista kerhoista Jetta Vihlman, jetta.vihlman@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kerhotoimintaa