Kohtaamispaikka

Seurahuoneenkatu 4 , 37600 Valkeakoski

Kohtaamispaikan postiosoite on Sääksmäen seurakunta, PL 18, 37601 Valkeakoski.

Kohtaamispaikka on pieni kahvitupa keskellä kaupunkia. Siellä kokoontuvat erilaiset piirit, ryhmät, Juttutupa miehille, Rukouksen talo, lähetyksen käsityöpiiri ja siellä pidetään iltoja, myyjäisiä, ym. pienempiä tapahtumia. Kohtaamispaikan toiminnasta vastaavat pääosin seurakunnan vapaaehtoiset.

Henkilömäärä 30. Esteetön pääsy kadulta. Pieni keittiö, pieni wc-tila. (ei inva-wc)
Parkkipaikkoja esim. torilla ja kadunvarsipaikkoja. Yksisuuntaiselle Seurahuoneenkadulle ei voi pysäköidä autoja.

Seurahuoneenkatu 4, 37600 Valkeakoski

Lähetyspuoti avoinna!

Lähetyspuoti on avoinna perjantaisin klo 12-14. Puodista löydät monenlaisia käsitöitä, hengellistä kirjallisuutta, mukavia lahjatavaroita sekä makoisia ja tuoreita leivonnaisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian hyväksi.

Seurahuoneenkatu 4, 37600 Valkeakoski

Lähetyspuoti avoinna!