Re- For You- kuoron harjoitus

Suomalaisen messun projektikuoron harjoitus

Harjoituspäivä kuorolaisille.

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Apian kesäteatteril

Yhteislauluja Apialla

Suvilinnun lauluilta kokoaa yhteislaulun ystäviä Apian kesäteatterille. Tutut ja osin yllättävätkin kesän tunnelmakuviin liittyvät laulut muistoja ja virittävät kesän odotukseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kolehtiin osallistumalla voi tukea KUAn työtä Nepalin koululaisten parissa.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.