Messu Sääksmäen kirkossa

Messu Sääksmäen kirkossa Sääksmäen kirkko

Messu Sääksmäen kirkossa. Mukana Juha Valkama ja Tomi Kujansuu. Esiintyy mezzosopraano Mariam Men. Työväen kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

2. sunnuntai pääsiäisestä. Pyhän aiheena Hyvä Paimen.

Messu Sääksmäen kirkossa. Mukana Juha Valkama ja Tomi Kujansuu. Esiintyy mezzosopraano Mariam Men. Työväen kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit Kirkontuvalla.

Kappelikirkko

Messu

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena Rukous ja usko. Liturgina Laura Suokas, kanttorina Tomi Kujansuu. Rukouspalvelu.

Iltakirkko

2. paastonajan sunnuntai. Aiheena on rukous ja usko. Liturgina Jarno Jalonen, kanttorina Matti Huomo.

Messu

3. paastonajan sunnuntai. Pyhäpäivän aiheena Jeesus, Pahan vallan voittaja. Saarna Jyri Vallsalu Viron ystävyysseurakunnasta Hagerista. Avustajina Juha Valkama ja Päivi Partanen.