Messu Sääksmäen kirkossa

Messu Sääksmäen kirkossa Sääksmäen kirkko

Messu Sääksmäen kirkossa. Mukana Juha Valkama ja Tomi Kujansuu. Esiintyy mezzosopraano Mariam Men. Työväen kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit.

2. sunnuntai pääsiäisestä. Pyhän aiheena Hyvä Paimen.

Messu Sääksmäen kirkossa. Mukana Juha Valkama ja Tomi Kujansuu. Esiintyy mezzosopraano Mariam Men. Työväen kirkkopyhä. Messun jälkeen kirkkokahvit Kirkontuvalla.

Konfirmaatiomessu

9. sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha. Musariparin konfirmaatio. Liturgi Juha Valkama, saarna Ilmari Veima, kanttori Laura Salminen, avustajat Päivi Isomäki ja Nelli Mäkelä.

Messu

10. sunnuntai helluntaista, aiheena Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Liturgina Markku Antola, kanttorina Laura Salminen.

Konfirmaatiomessu

Pyhän aiheena on Etsikkoaikoja ja liturgina konfirmaatiomessussa on Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Kujansuu. Messussa avustaa Larjus Lamponen.