Re- For You- kuoro

Projektikuoro harjoittelee

Suomalaisen messun harjoitukset jatkuvat

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Salakapakka, Työväen musiikkitapahtuman alueella

Virsi-ja viini-ilta

Bändi: Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Laura Salminen, Sanna Saarinen ja Anni Pietarila.

Kesän kaikuja- konsertti

Päivölän musiikkileirin konsertti. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan lasten, nuorten ja aikuisten musisointia tunnelmalliseen Sääksmäen kirkkoon.

Virsikulkuset

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.