Virsi- ja viini-ilta

Virsi- ja viini-ilta

Salakapakka, Työväen Musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Toivottu Virsi- ja viini-ilta järjestetään jälleen! Yhteislaulutilaisuus, johon on vapaa pääsy. Omakustanteinen tarjoilu. Musisoimassa Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Sanna Saarinen ja Monika Välimäki. Illan juontaa Marko Itkonen. Järj. yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja viihtymään!

Kuva: Jorma Kääpä

PL 18, Valkeakoskenkatu 27

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Salakapakka, Työväen musiikkitapahtuman alueella

Virsi-ja viini-ilta

Bändi: Markku Antola, Maaret Manni-Korpi, Laura Salminen, Sanna Saarinen ja Anni Pietarila.