Ruoka-apu 

 

Diakonian jouluvastaanotto seurakuntatalolla 4.12.-22.12. ma-pe klo 9-12. Jouluavustuksen saamiseksi on esitettävä tositteita vähävaraisuudesta. Jouluvastaanoton yhteydessä on jaossa rajallinen määrä Eu:n osarahoittamia aineellisen avun lahjakortteja. 

 

Toivon talon ruokailu on auki ma-to klo 11.30-12.30 hygienia- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Ruokailun hinta 2 euroa. Toivon talolle otetaan vastaan ruokalahjoituksia. 

Toivon talon jouluateria tarjoillaan Pappilanniemessä torstaina 21.12. Aterialle  on ilmainen bussikuljetus seurakuntatalolta klo 11.45. Sitova ilmoittautuminen 5.12. mennessä paikan päällä Toivon talolla tai Riitalle puhelimitse 040 7260 291.

Koulujen ylijäämäruokaa jaetaan omiin astioihin noin klo 12.50 ma-to kouluaikoina. 

Koulujen ylijäämäruoan jakelussa vaaditaan asiakaskortti. Asiakaskortin saa diakoniatyöntekijöiltä ja sitä haettaessa on esitettävä joku tosite vähävaraisuudesta, esimerkiksi toimeentulotukilaskelma, päätös työttömyyskorvauksesta tai eläkkeestä. Asiakaskorttiin tulee asiakkaan nimi + ruokakunnan koko ja se esitetään ruokajaossa aina pyydettäessä. Jos satunnaisesti on tarve viedä ruokaa myös jollekin muulle, myös sitä varten haetaan lupa diakoniatoimistosta. 

Toivon talon ruokailu ja kouluruoan jako seurakuntatalon yläkerrassa. Tulethan vain terveenä ja selvin päin ruokailuun ja ruokajakeluihin! 

Vähävaraisten ruoka-avun yhteyshenkilönä Sääksmäen seurakunnassa toimii diakoniatyöntekijä
Päivi Isomäki, 040 7441648
. Voit olla yhteydessä myös muihin diakoniatyöntekijöihin.

Ruoka-apu toteutetaan yhteistyössä Valkeakosken kaupungin ja Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa.

 

Muualla verkossa: www.ruoka-apu.fi