Tule rakentamaan yhdessä kaikille avointa seurakuntaa

Sääksmäen seurakunnassa on vapaaehtoisille paljon mielekästä tekemistä. Aina on tarvetta auttaville käsille ja kulkeville jaloille. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, taitojasi kehittämään, jakamaan osaamistasi yhteiseksi hyväksi tai ihan vain viihtymään yhteisen tekemisen merkeissä!

Et ole yksin vapaaehtoisena, vaan olet osa vapaaehtoisten suurta ryhmää. Vapaaehtoisena tutustut toisiin ihmisiin ja voit olla mukana juuri sen verran kuin sinulle on mahdollista. Vapaaehtoistyö on palkatonta, mutta se tuo tullessaan paljon hyvää, mm. ystävyyssuhteita ja vastapainoa tavalliseen arkeen.

Seurakunnassamme moni asia jäisi tekemättä ja moni ihminen kohtaamatta ilman vapaaehtoisia ja vapaaehtoistoimintaa.  Jokainen on tervetullut mukaan niillä lahjoilla joita itsellä on. Erityisosaamista ei tarvita, sillä  jokaiseen tehtävään saat perehdytyksen ja tukea. Vapaaehtoisille järjestetään vuoden mittaan useita yhteisiä tapaamisia ja koulutusta. Kaikille vapaaehtoisille yhteinen kiitosjuhla järjestetään loppuvuodesta.

Olisiko paikkasi esim.

• Kohtaamispaikalla emäntänä tai isäntänä
  • Raamattu- tai muun pienryhmän vetäjänä
  • Ystävänä yksinäiselle tai vanhukselle
  • Käsitöiden tai askartelujen parissa
  • Erilaisissa talkoissa ja järjestelytehtävissä
  • Jumalanpalveluksen monenlaisissa tehtävissä
  • Valomerkki-yhteisössä
  • Saattohoidon vapaaehtoisena
  • Rukoustyössä
  • Musiikin parissa
  • Tilaisuuksien juontajana tai ohjelmatuokioiden vetäjänä
  • Hartauksien pitäjänä
  • Lipaskerääjänä hyväntekeväisyyskeräyksissä
  • Myyjänä lähetyspuodissa

Vai haluaisitko tehdä jotain ihan muuta ja uutta? Otamme erittäin mielellämme vastaan kaikki uudet toimintaideat. Toteutetaan ideasi yhdessä!

Jokaiseen tehtävään saat perehdytyksen ja tukea. Vapaaehtoisille on vuoden mittaa useita yhteisiä tapaamisia ja koulutusta. Kaikille vapaaehtoisille yhteinen kiitosjuhla järjestetään loppuvuodesta.

Vapaaehtoisten sähköinen uutiskirje ilmestyy 5-6- kertaa vuodessa. Tilaa vapaaehtoistoiminnan ajankohtaiset asiat suoraan omaan sähköpostiisi. Kirjeen tilaaminen ei velvoita vapaaehtoisena toimimiseen.

Tilaa uutiskirje  https://saaksmaen-seurakunta.creamailer.fi/subscribe/5e412f9e9c6e8

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Vapaaehtoispankin kautta! https://vapaaehtoispankki.fi/saaksmaenseurakunta

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnasta antaa vapaaehtoistoiminnan- ja kansainvälisen työn koordinaattori Elina Virtanen 040 1617026 elina.m.virtanen@evl.fi