Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset:

Tuomiosunnuntai, aiheena Kristus, kaikkeuden Herra.

Su 24.11. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Tomi Pöntinen. Musiikkiryhmänä Roni Ketvell ja Jouni Suuronen Valkeakosken musiikkiopistosta.

Su 24.11. klo 18 Iltakirkko Sääksmäen kirkossa. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Helga Anttikoski.

Diakoniatyö:

Diakoniatoimisto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Ajanvaraus numerosta 040 350 4901 ma, ti ja to klo 9-10.

Arkisin klo 11.30-12.30 Toivon talon ruokailu seurakuntatalolla. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille ja eläkeikäisille. Ruokailua ei ole pe 8.11.

Koulujen ylijäämäruoan jakelu omiin astioihin ilmaiseksi noin klo 12.50. Kauppojen päiväysruoan jakelu seurakuntatalolla joka arkipäivä klo 10, mikäli tavaraa on.

La 30.11. Diakoniatyö on mukana adventtimyyjäisissä ja ottaa vastaan joululahjoituksia vähävaraisille: ruokatavaraa, leluja, vaatteita. Toivomme, että tavara on uutta, ei käytettyä.

Eläkeikäisten toiminta:

Maanantaisin klo 11 Ikääntyvien kuntoliikunta seurakuntatalon 2. krs. Maksuton kuntoliikunta, tervetuloa! Lauantaina jumpataan klo 10 Juusontien kerhotilassa.

Ti 26.11. klo 13 Apianpirtin hartaus. Mukana Marja-Leena Innala.

To 28.11. klo 13 Tohka-talon hartaus talon ja ympäristön asukkaille. Mukavaa yhdessäoloa, keskustelua ja kahvit. Mukana Marja-Leena Innala.

Ke 27.11. klo 14 VirrenViejät Kotikulmassa ja klo 14.30 Tallikadulla.

Lapset ja perheet:

Pe 22.11. klo 9.30–11.30 Perhekerhojen yhteiset pikkujoulut, Valkeakoskenkatu 27. Tarjolla aamupalaa, jouluinen muskari ja muuta kivaa pientä joulupuuhaa. Perhekerhoja ei tuolloin muissa toimipisteissä.

Kerhoissa on vielä tilaa. Päiväkerhoihin ja sisaruskerhoon ilmoittaudutaan mukaan osoitteessa saaksmaenseurakunta.fi. Taapero- ja vauvakahvilaan sekä perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Taaperokahvila maanantaisin klo 9.30-11.30. Osoitteessa Koulukatu 6A, kulku sisäpihan kautta.

Vauvakahvila tiistaisin klo 9.30-11.30. Osoitteessa Koulukatu 6A, kulku sisäpihan kautta.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Nuorten ilta joka keskiviikko klo 18-21 seuriksen nuorisotilassa. Kaikille nuorille ja nuorille aikuisille. Tule paikalle omana itsenäsi!

OMG:ssä ihmetellään ja tutustutaan yhdessä Raamattuun välillä laulaen tai taiteillen. Joka toinen viikko torstaina klo 18-19.30.

Nuorten bänditoiminta

Perjantaisin klo 16.30 + (MusaCorner 15.00) Seurakuntatalon nuortentilassa. Tule ilman soitinta tai soittimen kanssa. KGB:ssä keskitytään yhdessä soittamiseen ja MusaCornerissa soiton/laulun opettelemiseen. Kapellimestarina Tomi.

Konsertit:

Antti Railio ti 26.11. klo 19 Täällä Pohjantähden alla – konsertti Sääksmäen kirkossa. Huom! Osassa lipuista on ollut konsertille väärä alkamisajankohta. Konsertti alkaa klo 19, mutta ovet avataan klo 18.

Waltteri Torikka pe 13.12. kello 19.00   Sydämeni joulu–konsertti Sääksmäen kirkossa. Konsertteihin liput lippupalveluiden kautta.

Muu toiminta:

La  23.11. klo 14 Gospel-lattarit seurakuntatalolla. Klo 14 naisille, klo 15 äiti-lapsi-lattarit.

Ma 25.11. klo 17 Englannin kielen keskustelupiiri Kohtaamispaikalla.

Ke 27.11. klo 13 Keskustan lähetyspiiri seurakuntatalolla.

To 28.11. klo 9-11 Miesten juttutupa, Seurahuoneenkatu 4. Matt. 25:31-46, mukana Jorma Kantola, Heikki Loponen ja Hannu Pusa.

To 28.11. klo 16 Rukouspiiri seurakuntatalon toimitushuoneessa. Piirin vetäjänä Seija Hosio.

To 28.11. klo 17.00 Alussa oli Sana – Raamattua mietiskellen joulua kohti seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27. Mukana Aija Kaartinen. Tilaisuudesta ehdit vielä klo 18.00 Kappelikirkossa alkavaan Kynttiläiltaan.

To 28.11. klo 18 Kynttiläilta Kappelikirkossa, kahvit ennen tilaisuuden alkua. Mukana Pirkko Pyyhtiä sekä viialalainen pappi ja lampuri Jarmo Latvanen.

To 28.11 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa. Yhteistä laulua, keskustelua, rukousta.

Kohtaamispaikka avoinna ti ja pe klo 10-13, Seurahuoneenkatu 4. Leppoisaa yhdessäoloa, seurustelua, kahvittelua ja tuoretta kahvileipää.

Joka sunnuntai Rukouksen talo klo 17-20, Seurahuoneenkatu 4.

La 30.11 klo 10 – 14 Joulumyyjäiset ja toimintaa koko perheelle seurakuntatalolla. Karjalanpiirakoita myynnissä, kortteja, kalentereita, leivonnaisia, joulukivaa. Tule joulupuurolle, lapsille joulukorttipaja. Samalla voit tutustua SPR:n kuusinäyttelyyn. Diakoniatyö on tapahtumassa mukana ja ottaa vastaan joululahjoituksia vähävaraisille: ruokatavaraa, leluja, vaatteita. Toivomme, että tavara on uutta, ei käytettyä.

To 5.12. klo 13-15 Evankelinen lähetyspiiri, S & H Loponen, Kaaritie 30. Mukana Juha Silmu.

Joka perjantai klo 19.30-21.00 maksuton lentopallovuoro miehille Kärjenniemen koulun liikuntasalissa.

Tapahtumatietoihin voi tulla viime hetken muutoksia.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

Akaan Seutu julkaisee keskiviikkoisin osan Sääksmäen seurakunnan kirkollisista.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

YouTube-video