Kirkolliset ilmoitukset

Sivulla on ennen 23.9.20 julkaistuja YouTube-videoita, joihin ei ole tekstitystä.

1. adventtisunnuntai, aiheena Kuninkaasi tulee nöyränä.

Su 29.11. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Aija Kaartinen, avustajana Terhi-Maria Ekman, kanttorina Helga Anttikoski. Musiikkiryhmänä Valkeakoski-opiston lauluryhmä. Virret: 15, 50:6, 13:1, 1, 2, 4:1,9.

Su 29.11. klo 16 Valomerkki -loistava messu Kappelikirkossa. Liturgi Arni Hukari, avustajina Pirkko Pyyhtiä ja Inka Valtamo, kanttorina Maaret Manni-Korpi. Musiikkiryhmänä Juhani Fredrikson piano, Juha Vanhala, djembe.

Kolehti: Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta. Kirkon Ulkomaanapu.

Jumalanpalveluksen Kappelikirkosta voi katsoa Sääksmäen seurakunnan YouTube-kanavalta tai kuunnella verkkoradion kautta. Sääksmäen kirkon jumalanpalvelusta voi kuunnella verkkoradion kautta. Linkki YouTubeen ja verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi.

Kauneimmat joululaulut:

Pe 4.12. klo 11 Kauneimmat joululaulut torilla Koskikaran edessä. Tule laulamaan kehitysmaiden lasten hyväksi.

Seuraavat Kauneimmat joululaulut torilla lauletaan 11.12. ja 18.12. klo 11.00.

La 5.12. klo 13.30 Kauneimpia joululauluja lauletaan joulutorilla seurakuntatalolla.

Su 13.12. klo 14 Kauneimmat joululaulut Kappelikirkolla.

Su 13.12. klo 16 Kauneimmat joululaulut Pappilanniemen ulkokirkolla.

Diakoniatyö:

Joulunajan diakoniapäivystys ma-pe 30.11-23.12

ilman ajanvarausta klo 9-12. Jouluavustuksen saamiseksi jokaisen asiakkaan on esitettävä tosite vähävaraisuudesta.

Ajanvaraukset ja tiedustelut klo 9-10 numerosta 040 350 4901.

Arkisin klo 11.30-12.30 Toivon talon ruokailu seurakuntatalolla. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille ja eläkeikäisille.

Pe 4.12. klo 13.30 Diakoniakahvila, Seurahuoneenkatu 4.

Diakonian joulun villasukkakeräykseen voit osallistua joko lahjoittamalla valmiita villasukkia (eniten on tarvetta naisten ja miesten sukille) tai lankoja (Nalle, 7-Veljestä). Villasukkia voi tuoda ja lankoja hakea/tuoda ma, pe ja to klo 9-12 seurakuntatalolle, Valkeakoskenk. 27. Yhteyshenkilö Inka Valtamo, 040-7441638

Lapset ja perheet:

Kerhotoiminta on käynnissä. Kerhoihin on ilmoittautuminen, jonka löydät www.saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet

Perhekahvilat perjantaisin klo 9.30-11.30 Eerola (Eerolantie 7), Sassi (Kullervontie 2). Parilliset viikot Sääksmäen kirkontupa (Kelhinpolku 20), parittomat viikot Kärjenniemi (Vääränmäentie 7)

Vauvakahvila maanantaisin 9.30-11.30 ja Taaperokahvila tiistaisin 9.30-11.30 os. Sorrila, Koulukatu 6A (sisäänkäynti sisäpihan kautta)

Perhe-, taapero-, ja vauvakahvilaan ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Nuorten ilta joka keskiviikko klo 18-21 seuriksen nuorisotilassa, Valkeakoskenkatu 27.

OMG-raamis joka torstai klo 18 seuriksen nuorisotilassa, Valkeakoskenkatu 27.

Muu toiminta:

Kohtaamispaikan avoin kahvila tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13.

Kahvittelua ja yhdessäoloa kaikenikäisille, vapaaehtoinen kahvimaksu diakonian eri kohteiden hyväksi. Lähetyspuoti avoinna Kohtaamispaikan aukioloaikoina.

Maanantaisin klo 14-15.30 Päiväkahvit HakaCafessa, Torikeskus. Istahda maanantaisin seurakunnan työntekijän pöytään, tarjolla mukavia kohtaamisia ja ilmaiset pullakahvit!

To 3.12. klo 13 Evankelinen lähetyspiiri, Seurahuoneenkatu 4.

To 3.12. klo 14 Leskien kahvila, Seurahuoneenkatu 4.

To 3.12. klo 17 Vapaaehtoisten kahvit ja Vapaaehtoinen Valkeakoskella 2020 palkitseminen Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4.

To 3.12. klo 16 Lautapelikahvila, Seurahuoneenkatu 4.

To 3.12. klo 17  Kirkkovaltuuston kokous Pappilanniemessä.

La 5.12. klo 11-14 Joulutori seurakuntatalolla. Perinteiset myyjäiset, makkaran- ja letunpaistoa, joulukahvila, musiikkihetki klo 13-13.30 ym.. Myytäväksi otetaan leivonnaisia ja käsitöitä lähetystyön hyväksi. Pihatorille ovat tervetulleita myymään omia joulutuotteitaan pienet yritykset, yhdistykset ja yksityiset. Paikkamaksu 10€ lähetystyön hyväksi. Varaukset ja tiedustelut 0401617026 tai elina.m.virtanen@evl.fi.

Sauna-ja lentopallovuorot Pappilanniemessä PERUTTU - jatkuvat keväällä, jos koronatilanne sen sallii.

Turvallisuus seurakunnan tilaisuuksissa

Kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa huolehditaan osallistujien koronaturvallisuudesta. Tilaisuuksissamme suositellaan kasvomaskien käyttöä ja huolehditaan jokaisen hyvästä käsihygieniasta. Henkilökunta opastaa tarvittaessa kasvomaskien käytössä ja käsihygienian noudattamisessa. Myös turvaväleistä on huolehdittu ja seurakunnan tiloihin ja kirkkoihin otetaan vain rajoitettu määrä ihmisiä.  Sääksmäen seurakunta seuraa ja noudattaa toiminnassaan AVIn ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin suosituksia ja ohjeita.

Tulethan kirkkoon ja muihin tilaisuuksiin vain oireettomana ja terveenä.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.