KIRKOLLISET ILMOITUKSET

JUMALANPALVELUKSET
5. sunnuntai pääsiäisestä, Rukoussunnuntai, aiheena Sydämen puhetta Jumalan  kanssa.

Äitienpäivä

Su 9.5. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi teologiharjoittelija Aaro Nurkkala, saarna Lotta Maijala. Kanttorina on Tuija Peltokoski ja  striimauksesta vastaa Olli Riihitupa.
Kolehti: Hiljaisuuden ystäville. Tili FI19 5780 3820 0907 43. Keräyslupa: RA/2020/426.

Jumalanpalvelukset toteutetaan toistaiseksi ilman kirkkosalissa läsnä olevaa seurakuntaa ja ne striimataan YouTubeen ja Facebookiin.

Osallistu Sääksmäen seurakunnan verkkolähetyksiin seurakunnan YouTube-kanavalla! Osa tilaisuuksista on tallenteita ja osa striimataan suorana. Suorat lähetykset voi kuunnella myös verkkoradion kautta. Verkkoradioon löytyy linkki saaksmaenseurakunta.fi-sivuston etusivulta.

Linkki YouTube-kanavalle löytyy kotisivujen etusivulta, saaksmaenseurakunta.fi sekä jumalanpalvelusverkossa.fi-sivulta.

PÄIVYSTYS JA EHTOOLLINEN KAPPELIKIRKOSSA

Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.30-13 Kappelikirkossa on pappi tavattavissa hiljentymistä ja keskustelua varten. Ehtoolliselle voi tulla yksin tai läheisten kanssa.

PÄIVYSTÄVÄ PAPPI

Joka päivä tavoitettavissa klo 9-21 numerosta 040 350 4902. Päivystävältä papilta voi tilata yksityisen ehtoollisen.

HAE KORONA-AVUSTUSTA

Tulevan kuukauden aikana seurakunnasta voi hakea avustusta koronan aiheuttamiin talousongelmiin. Diakoniatyö jakaa korona-avustuksia taloudellisia menetyksiä koronan vuoksi kokeneille Valkeakosken kaupungin alueella vakituisesti asuville täysi-ikäisille henkilöille. Mikäli korona on aiheuttanut ansionmenetystä esimerkiksi lomautuksen, työpaikan irtisanomisen tai muun tähän rinnastettavan tilanteen myöstä, voit anoa korona-avustusta lomakkeella, jonka voi tulostaa seurakunnan kotisivuilta tai hakea diakoniatoimistosta, Valkeakoskenkatu 27. Avustussumma on suuruudeltaan 300–500 euroa. Hakuaika on 21.5.2021 mennessä. Tarkemmat ohjeet kotisivuilla. Kysy lisätietoa diakoniatyöntekijöiltä.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10.

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Inka 040 744 1638

Päivi 040 7441648

Terhi-Maria 040 776 2782

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ajanvarausaikaan.

Toivon talo, vähävaraisten ruokailu on avoinna ma-pe klo 11.30-12.30.

Kouluruoan jako seurakuntatalolla noin klo 12.50, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma astia mukaan.

Kauppojen päiväysruoan jako arkisin klo 10-11, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma kassi mukaan.

Kaikessa toiminnassa huolehditaan asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta. Tulethan vain terveenä ja oireettomana. Seurakuntatalolla asioivien tulee käyttää maskia.

LAPSET JA PERHEET

Ensi syksyn kerhohaku on alkanut. Varsinainen haku päättyi 12.4.21. Ilmoittautuminen jäljellä oleville vapaille paikoille alkanut 22.4.21. Ilmoittautumisen ja tiedot tulevista kerhoista aikatauluineen löydät osoitteesta www.saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet

Koululaisten kesätoiminta 2010-2014 syntyneille 7-24.6.2021. Kesätoiminta järjestetään Roukon yhtenäiskoululla seurakunnan kerhotilassa jokaisena arkipäivänä klo 8-16.

Kesätoiminnassa ulkoillaan, leikitään, askarrellaan ja ollaan yhdessä samanikäisten kavereiden kanssa aikuisten ohjauksessa. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 lasta/viikko. Toiminnan hinta on 50€/viikko, juhannusviikko 40€/viikko. Sisältää ruuan ja välipalan.

Lisätiedot ja varsinainen ilmoittautuminen 24.3-6.4.2021. Voit hakea yhä vapaita paikkoja www.saaksmaenseurakunta.fi/kesatoiminta

Kirkkomuskari sekä kahvilatoiminta ovat toistaiseksi tauolla. Vauva-, ja taaperokahvilat teams-kahvilana. Aikataulut ja linkit kahviloihin löytyvät facebook-ryhmästä Sääksmäen seurakunnan lapset ja perheet sekä nettisivuilta www.saaksmaenseurakunta.fi/etakahvilat. Seuraa myös Instagram tiliä @saaksmaensrk_lapsetjaperheet.

NUORET JA NUORET AIKUISET
Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

LÄHETYSTYÖ, RUKOUSPIIRIT JA MUU TOIMINTA

To 6.5. klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa.

Perjantaisin klo 12-14 Lähetyspuoti auki, os. Seurahuoneenkatu 4. Lähetyspuodissa myytävänä mm. käsitöitä, kirjoja ja lahjatavaroita ja Pappilanniemen uunituoreita leivonnaisia.

Ke 12.5 klo 17 Pappilanniemen lentopallokentän kevättalkoot.​​​​​​​

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan torstaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Emme julkaise verkkosivuillamme lehdessä ilmoitettuja tietoja kastetuista, vihityistä tai kuolleista.