Kirkolliset ilmoitukset

Jumalanpalvelukset:

5.sunnuntai helluntaista, aiheena Armahtakaa!

Su 5.7. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Terhi Latvala, kanttorina Tomi Pöntinen.

Su 5.7. klo 12.30 Konfirmaatiomessu Kappelikirkossa. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Tomi Pöntinen.

Apostolien päivä, aiheena Herran palveluksessa.

Su 12.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Matti Neulanen, kanttorina Tuija Peltokoski.

Su 12.7. klo 12.30 Konfirmaatiomessu Kappelikirkossa. Liturgi Pirkko Pyyhtiä, kanttorina Sofia Valli.

7.sunnuntai helluntaista, aiheena Rakkauden laki.

Su 19.7. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Arni Hukari, kanttorina Sofia Valli.

Kirkastussunnuntai, aiheena Kirkastettu Kristus.

Su 26.7. klo 10 Messu Sääksmäen kirkossa. Liturgi Markku Antola, kanttorina Sofia Valli. Kirkkokahvit kotiseutumuseolla, järjestäjänä Sääksmäki-seura.

9.sunnuntai helluntaista, aiheena Totuus ja harha.

Su 2.8. klo 10 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Juha Valkama, kanttorina Helga Anttikoski.

Su 2.8. klo 13 Konfirmaatiomessu Sääksmäen kirkossa.  Liturgi Lotta Maijala, kanttorina Sofia Valli. Avustajina Ilmari Veima ja Jetta Vihlman.

Jumalanpalvelukset Kappelikirkosta voi katsoa Sääksmäen seurakunnan YouTube-kanavalta ja Facebook –sivultamme www.facebook.com/saaksmaenseurakunta sekä kuunnella verkkoradion kautta.

Linkki YouTubeen ja verkkoradioon löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta saaksmaenseurakunta.fi.

Diakoniatyö:

Diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla, jos tarvitset apua taloudellisissa asioissa tai haluat keskustella. Diakoniatoimisto avoinna ajanvarauksella maanantaista torstaihin klo 9-12. Ajanvaraukset ja tiedustelut ma-to klo 9-10 numerosta 040 350 4901.

Kesäretki Pappilanniemeen 19.8. klo 10-15

Jos COVID-19- tilanne sallii ja ilmoittautuneita tulee tarpeeksi, järjestämme diakonian retken Pappilanniemeen keskiviikkona 19.8.20 klo 10-15.  Päivään kuuluu ulkoilua, saunomista, ruokailu, kahvit ja grillaamista. Tarvittaessa retkelle järjestetään kyyti. Jos sinulla on auto käytössä, toivomme sinun ottavan myös muita retkeläisiä kyytiin.Ilmoittaudu retkelle 6.8 mennessä ma-to klo 9-10 numeroon 040 350 4901. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat ja kyydintarve. Retki on maksuton.

Lapset ja perheet:

Ti 11.8. klo 18 Kouluun ja eskariin lähtevien siunaaminen koulutielle Kappelikirkossa.

Nuoret ja nuoret aikuiset:

Nuorten illat joka lauantai klo 16-20 Pappilanniemessä. Saunotaan, uidaan ja paistetaan makkaraa. (Muista ottaa omat makkarat mukaan.)

Muu toiminta:

To 9.7 klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa.

Ke 8.7. klo 18-19 Puistojumppaa Antinniemen kentällä, Antinkuja. Maili Kulmala vetää reipasta ja perinteistä puistojumppaa. Vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankin hyväksi!

To 9.7. klo 10-10.45 Asahiliikuntaa Roukon kentän pikkunurmella, Roukontie. Asahi harjoitukset perustuvat suomalaiseen terveysliikuntaan joka soppi kaikille. Ohjaajana Silja Hakala. Naisten Pankki järjestää kesän aikana Asahia, puistojumppaa ja metsärentoutusta eri puolilla kaupunkia. vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankin hyväksi!

Ke 15.7. klo 18-19 Puistojumppaa Antinniemen kentällä, Antinkuja. Maili Kulmala vetää reipasta ja perinteistä puistojumppaa. Vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankin hyväksi!

Ke 22.7.  ja 29.7. klo 18-19 Metsärentoutusta Voipaalan puistossa. Lempeää rentoutumista luonnon keskellä. Ohjaajana Petra Pikkanen. os. Sääksmäentie 772. Vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankin hyväksi!

To 23.7. klo 10-10.45 Asahiliikuntaa Roukon kentän pikkunurmella, Roukontie. Asahi harjoitukset perustuvat suomalaiseen terveysliikuntaan joka soppi kaikille. Ohjaajana Silja Hakala. Vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankin hyväksi!

Ke 5.8. klo 16 Vapaaehtoisten piknik vanhan rukoushuoneen muistomerkillä, Valkeakoskenkatu 27.

To 6.8. klo 18 Rukouspiiri Sääksmäen kirkossa.

Su 30.8. klo 8-18 Seitsemän kirkon pyörälenkki lähetystyön hyväksi.

Hautausmaakierrokset

Valkeakosken ja Sääksmäen hautausmailla

2.7. Sääksmäen hautausmaa

9.7. Valkeakosken hautausmaa

15.7. Sääksmäen hautausmaa

30.7. Valkeakosken hautausmaa

12.8. Sääksmäen hautausmaa

20.8. Taiteiden polku, Valkeakosken hautausmaa. Kierroksella kierretään valkeakoskelaisten kulttuurivaikuttajien haudoilla.

Hautausmaakierrokset alkavat klo 17.00.

Hautausmaakierrosten oppaana toimii Heikki Heino, kierroksille on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan perjantaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.