JUMALANPALVELUKSET

11. sunnuntai helluntaista, aiheena Etsikkoaikoja

Su 8.8. klo 10.00 Messu Kappelikirkossa. Liturgi Markku Antola, kanttorina Maaret Manni-Korpi.
Avustajana Elina Virtanen.

Virret: 325:1-3, 700, 325:4, 928, 311:1-4, 960, 932, 429

Kolehti: Herättäjäyhdistyksen kansainväliseen työhön.

Su 8.8. klo 11.30 Kirkkokahvit Kappelikirkossa ja lähetystilaisuus. Mukana SEKL:n nimikkolähettimme.

Su 8.8. klo 14.00 Kouluun lähtevien siunaaminen Kappelikirkossa. Arni Hukari, Ulla-Mari Hutko, kanttorina Helga Anttikoski.

Kirkoissa on käytössä  joka toinen penkkirivi, jotta 2 m turvavälit toteutuvat ja osallistuminen on turvallista.

Tilaisuuksiin voi osallistua vain oireettomana ja terveenä. Alueellisen maskisuosituksen mukaisesti kirkossa on myös käytettävä maskia.

Osallistu Sääksmäen seurakunnan verkkolähetyksiin seurakunnan YouTube-kanavalla! Osa tilaisuuksista on tallenteita ja osa striimataan suorana. Suorat lähetykset voi kuunnella myös verkkoradion kautta. Verkkoradioon löytyy linkki saaksmaenseurakunta.fi-sivuston etusivulta.

Linkki YouTube-kanavalle löytyy kotisivujen etusivulta, saaksmaenseurakunta.fi sekä jumalanpalvelusverkossa.fi-sivulta.

PÄIVYSTÄVÄ PAPPI

Joka päivä tavoitettavissa klo 9-21 numerosta 040 350 4902. Päivystävältä papilta voi tilata yksityisen ehtoollisen.

SÄÄKSMÄEN KIRKKO

Sääksmäen kirkko on avoinna tiekirkkona koko kesän joka päivä klo 10-18. Kirkossa ei ole opasta.

DIAKONIA

Diakoniatoimiston ajanvaraus arkisin ma, ti ja to numerosta 040 350 4901 klo 9-10.

Diakoniatyöntekijöiden numerot:

Heidi 040 553 1007

Inka 040 744 1638

Päivi 040 744 1648

Terhi-Maria 040 776 2782

Mikäli sinulla ei ole puhelinta tai puheaikaa, tule seurakuntatalolle ajanvarausaikaan.

Toivon talon ruokailu on kiinni 8.8. saakka.

Kauppojen päiväysruoan jako arkisin klo 10-11, paikkana on Oikokadun puoleinen ovi. Ota oma kassi mukaan.

Huolehdimme asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta, joten tulethan toimistoon vain terveenä ja oireettomana. Seurakuntatalolla asioivien tulee käyttää maskia.

LAPSET JA PERHEET

Su 8.8. klo 14 Kouluun ja eskariin lähtevien siunaaminen koulutielle Kappelikirkossa.

Vapaita kerhopaikkoja  voi hakea nettisivujen kautta. Ilmoittautumisen ja tiedot tulevista kerhoista aikatauluineen löydät osoitteesta www.saaksmaenseurakunta.fi/lapsetjaperheet

NUORET JA NUORET AIKUISET
Seuraa saaksmaennuoret Instagramissa ja Snapchatissa.

Nuorten ilta 11.8. klo 18 Iltaohjelma.

OPASTETUT HAUTAUSMAAKIERROKSET

Oppaana Heikki Heino. Kierrokset alkaa klo 17.00.

Huomioithan ajankohdan mahdolliset koronarajoitukset.

Ke 11.8. Valkeakoski

Ke 18.8. Sääksmäki

Sääksmäen hautausmaakierroksen yhteydessä mahdollisuus omakustanteiseen tapulikahviin.

LÄHETYSTYÖ, RUKOUSPIIRIT JA MUU TOIMINTA

Ma 9.8. klo 13.30-15 Päiväkahvit HakaCaféssa, Torikeskus. Istahda seurakunnan työntekijän pöytään, tarjolla mukavia kohtaamisia ja ilmaiset pullakahvit!

Ke 11.8. klo 15 Vapaaehtoisten starttipäivä Pappilanniemessä. Klo 15-17 omaehtoista ulkoilua (soutelua, melontaa, suppailua, luontopolku, frisbee, petankki ym.) ja muuta puuhaa. Päivällinen, yhteinen ohjelmatuokio ja ehtoollishartaus klo 17.00. Ilm. 6.8. mennessä Elinalle 040 1617026 tai elina.m.virtanen@evl.fi.

Ti 17.8. klo 17 Etsijän lukupiiri Kohtaamispaikalla, Seurahuoneenkatu 4. Kirjana Kari Enqvist ja Janne Saarikivi: Ainoa mikä jää. -Keskusteluja siitä, mikä on tärkeää. Lukupiiriin voi osallistua, vaikka ei olisi lukenut kirja. Tule mukaan keskustelemaan!

Su 29.8. klo 8-16 Seitsemän kirkon pyörälenkki lähetystyön hyväksi.

Kirkolliset ilmoitukset julkaistaan torstaisin Valkeakosken Sanomissa.

HUOM! Lehdessä ilmoitettuihin tapahtumatietoihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Emme julkaise verkkosivuillamme lehdessä ilmoitettuja tietoja kastetuista, vihityistä tai kuolleista.