Kouluikäisten leirit

Leiritoimintaa alakouluikäisille.

Leirieistä voi hakea maksuvapautusta. Tässä linkki maksuvapautusanomukseen.

Kaikessa toiminnassa otamme huomioon koronarajoitukset ja ohjeet. Tästä voit lukea / ladata ohjeet.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kouluikäisten leirit 2021

Leirejä suunniteltaessa huomioidaan koronatilanne ja sen vaatimat turvallisuusohjeet. Leirit on tarkoitettu kaikille 1.-6.luokkalaisille. Leirien hinta on 35€/leiriläinen.

Kevätkauden 2022 leirit

Tyttöleirit

Tammikuun tyttöleiri 21.-23.1.2022 Ilmoittautuminen  tästä 29.11.-10.1. välisenä aikana. Leirille mahtuu 35 tyttöä.  Etusijalla ovat tytöt, joiden leiri peruuntui koronan takia marraskuussa. Huom! Etusijalle pääsemisessä on nyt siis muutos koronan takia peruuntuneen leirin vuoksi. Tarvittaessa paikat arvotaan. Tieto leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse 11.1. Viestin saavat siis myös he, jotka eivät mahdollisesti päässeet.

Tällä hetkellä meillä on lupa järjestää leiri. Seuraamme kuitenkin tilannetta ja tiedotamme heti, jos tilanne muuttuu. (Päivitetty 10.1.)

Hiihtoloman tyttöleiri on peruttu.

Jos leirin perumiseen tai siihen liittyvässä päätöksistä on kysyttävää voi ottaa yhteyttä Kirkkoherra Markku Antolaan, markku.antola@evl.fi p, 0400 546 444 tai Kasvatuksen ja diakoniatyön johtaja,Ulla-Mari Hutkoon, ulla-mari.hutko@evl.fi p.040 744 1637

Poikaleirit

Poikien hiihtolomaleiri on peruttu.

Syy: Tässä vallitsevassa tilanteessa hiihtolomalla järjestettävä rippikoululeiri siirtyy Pappilanniemeen lastenleirien paikalle. Mahdollisten koronaan liittyvien tartuntojen torjumisen kannalta järjestely on päätetty tehdä näin. Olemme pahoillamme tilanteesta, kuitenkin pyrimme järjestämään hiihtolomaviikolle jotain päivittäistä tekemistä kouluikäisille. Tästä ilmoitamme lähemmin. Kaikille jotka ovat jo ilmoittautuneet poikaleirille tullaan ottamaan yhteyttä viikon 4. aikana.

Kevätleiri pojille 8.-10.4. lmoittautuminen  tästä  2.3.- 22.3. välisenä aikana. Leirille mahtuu 25 poikaa.  Etusijalla ovat pojat, jotka ehtivät ilmoittautua hiihtolomaleirille ennen kuin se jouduttiin perumaan. Jos leirille halukkaita on paljon, tarvittaessa paikat arvotaan. Tieto leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 24.3. Viestin saavat siis myös he, jotka eivät mahdollisesti päässeet.

Lisätietoa: Tyttöleirit: Jetalta, p. 040 744 1596, jetta.vihlman@evl.fi  ja Poikaleirit: Jannelta, p. 040 744 1629, janne.virtanen@evl.fi