Kouluikäisten leirit

Leiritoimintaa alakouluikäisille.

 

Leireistä voi hakea maksuvapautusta. Tässä linkki maksuvapautusanomukseen.

Kaikessa toiminnassa otamme huomioon koronarajoitukset ja ohjeet. Tästä voit lukea / ladata ohjeet.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kouluikäisten leirit 2022

Leirejä suunniteltaessa huomioidaan koronatilanne ja sen vaatimat turvallisuusohjeet. Leirit on tarkoitettu kaikille 1.-6.luokkalaisille. Leirien hinta on 35€/leiriläinen.

Kesäkauden 2022 leirit

Tyttöleirit      LEIRI ON TÄYNNÄ.

Kesäleiri tytöille 19.-21.6. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Leirille mahtuu 30 tyttöä. Jos leirille halukkaita on paljon, tarvittaessa paikat arvotaan. Tieto leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 3.6. Viestin saavat myös he, jotka eivät mahdollisesti mahtuneet arvonnassa leirille mukaan. 

 

Poikaleirit       LEIRI ON TÄYNNÄ.

Kesäleiri pojille 21.-23.6. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. Leirille mahtuu 20 poikaa.  Jos leirille halukkaita on paljon, tarvittaessa paikat arvotaan. Tieto leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään 3.6. Viestin saavat siis myös he, jotka eivät mahdollisesti mahtuneet arvonnassa mukaan.

Lisätietoa: Tyttöleirit: Leena Uurainen, p. 040 744 1596, leena.uurainen@evl.fi  ja Poikaleirit: Jannelta, p. 040 744 1629, janne.virtanen@evl.fi