Toimintaa kouluikäisille 

Kerhoissamme lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteisesti kehittämää osaamistaan ja omia vahvuuksiaan sekä kehittämään ryhmässä toimimisen taitoja.

Kerhonohjaajina toimivat koulutetut nuoret.

         Tervetuloa mukaan!

 

Kokkailua ja kohellusta torstaisin klo 17.30-19.00. Tämä kerho on maksuton.

Kokkailua ja kohellusta kerho on tarkoitettu 1-4-luokkalaisille. Kerho kokoontuu Sorrilassa, Koulukatu 6 A, kerhotilassa 

Kerhossa kokataan ja touhutaan kaikenlaista kerholaisten mieltymysten mukaan. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Muita allergioita emme voi huomioida. Kerhoa ohjaavat kokeneet kerhonohjaajat. 

Ilmoittaudu kerhoon tässä.

 

Kärjenniemen sählykerho torstaisin klo 18.00 -20.00  Tämä kerho on maksuton.

Kärjenniemen koululla toimii sählykerho. Kerho on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille. Kerhoon on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.  
Pelatessa olisi hyvä olla oma maila ja sisäpelitossut. (meillä on vain 2-3 varamailaa lainata, jos oma maila on unohtunut) 
Kerhoon mahtuu mukaan 23 pelaajaa. Kaikki pelaavat omien taitojensa mukaan. 

Ilmoittaudu kerhoon tästä.

 

Välipalaveijarit 3.-6. luokkalaisille, tiistaisin klo 14.15 - 16.00 , Sorrilan kerhotila, Koulukatu 6A

Tule mukaan harjoittelemaan helppojen ja terveellisten välipalojen valmistamista. Opetellaan tekemään yhdessä ja lopuksi herkutellaan loihtimamme välipalat. Välipalaveijareihin otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäinen kerhokerta 22.8. Kerhoa ohjaa lastenohjaaja Satu Virtanen. Tiedustelut arkisin klo 9-16 Satu Virtanen 040 579 3243, [email protected] tai Simo Suontausta, 040 511 3104, [email protected]

Ilmoittaudu kerhoon tästä

Lisää kerhoja päivittyy alkusyksyn aikana.

 

Isät ja äidit, te olette myös tervetulleita toimintaan. 

Kaipaamme vapaaehtoisia vanhempia, jotta saisimme tarjottua monipuolista toiminaa kaupunkimme varhaisnuorille. Ota rohkeasti yhteyttä meihin. 

Lisätietoja sählykerhoista Janne Virtanen, [email protected]
Lisätietoja kokkailua ja kohellusta Leena Uuurainen,[email protected]

Lisätietoa välipalaveijareista Lastenohjaaja Satu Virtanen, [email protected]