Toimintaa kouluikäisille 

Kerhoissamme lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteisesti kehittämää osaamistaan ja omia vahvuuksiaan sekä kehittämään ryhmässä toimimisen taitoja.

Kerhonohjaajina toimivat koulutetut nuoret.

         Tervetuloa mukaan!

Välipalaveijarit 3.-6. luokkalaisille, tiistaisin klo 14.15 - 16.00 , Sorrilan kerhotila, Koulukatu 6A

Tule mukaan harjoittelemaan helppojen ja terveellisten välipalojen valmistamista. Opetellaan tekemään yhdessä ja lopuksi herkutellaan loihtimamme välipalat. Välipalaveijareihin otetaan mukaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäinen kerhokerta 23.8. Kerhoa ohjaa lastenohjaaja Satu Virtanen. Tiedustelut arkisin klo 9-16 Satu Virtanen 040 579 3243, satu.virtanen@evl.fi tai Simo Suontausta, 040 511 3104, simo.suontausta@evl.fi

Tästä pääset ilmoittautumaan Välipalaveijareihin

Kädentaitokerho 1.-6. luokkalaisille, torstaisin klo 14.30 - 16.00, Sorrilan kerhotila, Koulukatu 6A

Tule mukaan harrastamaan ja harjoittamaan kädentaitoja. Kerhossa pääset kokeilemaan ohjatusti, sekä omaa luovuuttasi käyttäen eri tekniikoita ja materiaaleja. Kädentaitokerhoon otetaan mukaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoa ohjaa lastenohjaaja Satu Virtanen. Tiedustelut arkisin klo 9-16 Satu Virtanen 040 579 3243, satu.virtanen@evl.fi tai Simo Suontausta, 040 511 3104, simo.suontausta@evl.fi

Tästä pääset ilmoittautumaan Kädentaitokerhoon.

Kärjenniemen sählykerho torstaisin klo 18.00 -20.00  Tämä kerho on maksuton.

Kärjenniemen koululla toimii sählykerho. Kerho on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille. Kerhoon on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.  
Pelatessa olisi hyvä olla oma maila ja sisäpelitossut. (meillä on vain 2-3 varamailaa lainata, jos oma maila on unohtunut) 
Kerhoon mahtuu mukaan 23 pelaajaa. Kaikki pelaavat omien taitojensa mukaan. 

Tästä pääset ilmoittautumaan Sählykerhoon. 

Kokkailua ja kohellusta tiistaisin (huom. päivä muuttunut) klo 17.30-19.00. Tämä kerho on maksuton.

Kokkailua ja kohellusta kerho on tarkoitettu 1-4-luokkalaisille. Kerho kokoontuu Sorrilassa, Koulukatu 6 A, kerhotilassa 

Kerhossa kokataan ja touhutaan kaikenlaista kerholaisten mieltymysten mukaan. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Muita allergioita emme voi huomioida. Kerhoa ohjaavat kokeneet kerhonohjaajat. 

Tästä pääset ilmoittautumaan kerhoon 

Isät ja äidit, te olette myös tervetulleita toimintaan. 

Kaipaamme vapaaehtoisia vanhempia, jotta saisimme tarjottua monipuolista toiminaa kaupunkimme varhaisnuorille. Ota rohkeasti yhteyttä meihin. 

Lisätietoja sählykerhoista Janne Virtanen, janne.virtanen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä,
Lisätietoja kokkailua ja kohellusta Jetta Vihlman, jetta.vihlman@evl.fi
 

Lisätietoa välipalaveijareista tai kädentaitokerhosta Lastenohjaaja Satu Virtanen, satu.virtanen@evl.fi