Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla seurakunnassamme avoinna olevista työpaikoista.Lisätietoja haettavista paikoista kerrotaan jokaisessa hakemuksessa erikseen.

TIEKIRKKO-OPAS SÄÄKSMÄEN KIRKKOON

Sääksmäen seurakunta hakee reipasta ja oma-aloitteista kirkko-opasta Sääksmäen kirkkoon ajalle 10.6.–14.8.2019.

Lisätietoja tiedottaja Marjaana Paso, marjaana.paso@evl.fi, 040 744 1657

Haku on päättynyt 5.4. klo 15.00.

KEITTIÖAPULAINEN JA KESÄISÄNTÄ PAPPILANNIEMEEN

Lisätiedot: kurssikeskuksen johtaja Mari Koskenalusta, 040 744 1598

Haku on päättynyt 1.4.

KESÄTYÖHAKU VALKEAKOSKEN JA SÄÄKSMÄEN HAUTAUSMAILLE

Sääksmäen seurakunnan hautausmaille haetaan 16 –vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä hautausmaiden hoitotöihin. Edellytämme työntekijöiltä kykyä ja halukkuutta fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta ryhmätyöhön. Hakijan tulee olla täyttänyt 16 vuotta ennen työsuhteen alkamista. Työjaksot ovat touko-elokuussa ja työn kesto on 1 kk.

Hakuaika on päättynyt ja valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Lisätietoja voi kysyä seurakuntapuutarhurilta 0400 933 014.