Sääksmäen seurakunta hakee

KESÄKANTTORIA

Tule kesäkanttoriksi Sääksmäen seurakuntaan Valkeakoskelle iloiseen työporukkaan!

Haemme kesäkanttoria määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.6.-15.8.2022.

Kesäkanttorin tehtäviin kuuluu jumalanpalvelus- ja toimitustehtäviä, muita seurakuntatilaisuuksia, rippikoulutyötä (myös leireillä) ja verkkosisällön tuottamista seurakunnan somekanaville. Virkaan valittavalta edellytetään urkujen- ja pianonsoiton taitoa sekä laulutaitoa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja lähestyttävyys ovat tärkeä taito työssä, jossa kohtaat eri tilanteissa seurakuntalaisia ja työskentelet yhdessä kollegoiden kanssa tiiminä. Ajokortti ja auto ovat työtehtävien hoidon kannalta välttämättömiä.

Seurakunnassa on kolme kanttoria.

Palkkaus on vaativuusryhmä 502 mukainen, peruspalkka 2426,19 €/kk. Opiskelijoille tehdään epäpätevyysvähennys. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikostaustaote. Lisäksi aiemman hyväksytyn työkokemuksen perustella maksetaan kokemuslisää Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset 15.3.2022 mennessä osoitteeseen Arni Hukari, Sääksmäen seurakunta, Valkeakoskenkatu 27, 37600 Valkeakoski tai arni.hukari@evl.fi

Kuoreen tai sähköpostiin merkintä ”Kesäkanttori”.

Tiedustelut: vt. johtava kappalainen Arni Hukari, arni.hukari@evl.fi, 040 7441653